Menu

Great Place To Work-Certified™

Synsel Technniek

Great Place To Work™ Certified
Mei 2024 - Mei 2025

Over deze organisatie

Synsel Techniek is een detacheringsbureau in de techniek. Met een netwerk van 2.500+ bedrijven creëren we perfecte matches tussen technisch talent en topwerkgevers. Ons doel? De perfecte match creëren tussen schaars technisch personeel en topwerkgevers.

Simon Kempers, Copywriter
“Werken bij Synsel betekent dat er écht geluisterd wordt naar je input. En het uiteindelijke plan? Dat stel je samen op!”
Nadeche Visser-Swaen, Business Unit Manager
“Eén van de kernwaarden van ons bedrijf 'nooit tevreden, altijd trots' weerspiegelt perfect de geest van Synsel.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Synsel Techniek

Bij Synsel begint de onboarding met een uitgebreide introductie en training om je volledig wegwijs te maken in onze werkwijze en bedrijfscultuur. We zijn volledig ingericht om jouw succes te waarborgen, want jouw succes is ons succes.

Gedurende het eerste jaar krijg je een persoonlijke trainer. We werken samen, sparren met elkaar en streven ernaar om elke dag vooruitgang te boeken. De 'Level Up'-mentaliteit zorgt ervoor dat we elkaar constant vooruithelpen. Zo zorgen we ervoor dat je snel je draai vindt en optimaal kunt bijdragen aan het succes van Synsel.

Binnen onze open bedrijfscultuur wordt eigen inbreng altijd gewaardeerd. Bij Synsel geloven we in het investeren in onze collega's en daarom bieden we diverse mogelijkheden zodat alle werkzaamheden optimaal uitgevoerd kunnen worden.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified