Menu

Great Place To Work-Certified™

Summiteers

Great Place To Work™ Certified
Januari 2024 - Januari 2025
Best Workplaces™ Europe 2023 - Small
Positie 11
Best Small Workplaces™ 2023
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Januari 2023 - Januari 2024
Great Place To Work™ Certified
Februari 2022 - Februari 2023
Great Place To Work™ Certified
Februari 2021 - Februari 2022

Over deze organisatie

Summiteers helpt organisaties met het definiëren van visie, strategie en organisatievraagstukken. Zo brengen ze structuur en inzicht bij complexe veranderingen. Summiteers verbindt inhoud en proces altijd met professionele gedragsontwikkeling. Zodat het resultaat sterk én blijvend is.

Daphne Dragt
“Bij Summiteers leggen we de lat hoog; we stellen ambitieuze doelen en leveren goed werk. Maar het is meer dan dat: er is oprechte interesse in elkaar, we lachen samen, ondernemen activiteiten en drinken graag een borrel. Dat maakt Summiteers voor mij een enorm fijne plek om te werken.”
Lidia Swinkels
“Met leuke mensen leuke dingen doen’ is een belangrijk uitgangspunt geweest voor de start van Summiteers. En ook nu nog meten we daar vaak dingen aan af. Wordt het er nu leuker van als we dit project starten, deze collega aannemen, of dit initiatief opstarten? Door ons dit bewust af te vragen, doen we dingen die we belangrijk en de moeite waard vinden. En dat werkt lekker!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Summiteers

Als nieuwe Summiteer maak je direct deel uit van het team. Je komt op een uitdagende opdracht te werken, gaat direct mee naar klanten en daarnaast bouw je mee aan ons bedrijf.

We geloven in een combinatie van on-the-job leren, coaching door collega's en het volgen van trainingen. Zo start je vanaf het moment dat je met ons komt werken meteen in ons interne consulting skills programma. Je leert o.a. hoe we bij Summiteers werken, hoe je je impact vergroot en je krijgt een inkijk in de verschillende sectoren waarin we actief zijn om snel waarde toe te kunnen voegen bij onze klanten.

Daarnaast vinden we het belangrijk om als bedrijf te blijven verbeteren. Elke maand bekijken we met elkaar wat er moet gebeuren om door te kunnen groeien. Om dingen nóg beter en leuker te maken. Dit geven we structuur via onze eigen backlog en door het opstellen van PBI's (agile werkwijze red.). Jij kan daaraan meehelpen door nieuwe ideeën aan te dragen en mee te werken op bestaande initiatieven.

Naast dit alles is er natuurlijk altijd tijd voor plezier. Frietlunch op vrijdag, een borrel op z’n tijd: kameraadschap staat bij ons hoog in het vaandel. We nemen samen deel aan trainingen, hebben twee keer per jaar zogenoemde Summit Days, vieren bijzondere gelegenheden en gaan met elkaar op wintersport. Kortom, naast hard werken en veel leren mag er ook gelachen worden!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified