Menu

Great Place To Work-Certified™

SucceedIT

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024
Great Place To Work™ Certified
December 2022 - December 2023

Over deze organisatie

SucceedIT is een pragmatische en gezellige club waar veel ruimte is voor vrijheid en verantwoordelijkheid. Met behulp van Microsoft Dynamics 365 Business Central en onze voorraadoptimalisatie-oplossing EazyStock maken we het werk voor onze klanten leuker en makkelijker. We zijn een hecht team met circa 35 medewerkers waarbij we hard werken maar ook veel ruimte is voor teambuilding, ontspanning en teamuitjes.

Peter van Daal, Lead Consultant Dynamics 365 Business Central
“Het leuke aan SucceedIT is dat je de vrijheid krijgt om te doen wat je leuk vindt. Als je een idee hebt, dan mag je dit ook direct uitvoeren.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij SucceedIT

Yes! Je hebt het contract getekend, het SucceedIT avontuur kan nu beginnen! Je laptop en telefoon, die je zelf hebt mogen uitkiezen, liggen voor je klaar. Daarnaast ontvang je een welkomstpakket om jouw avontuur extra leuk te maken.

En dan gaat het echt van start! Je maakt kennis met je collega's, wordt uitgenodigd voor aanstaande uitjes, en zal tijdens de eerstvolgende teammeeting in de schijnwerpers staan. Jouw leidinggevende heeft alvast een aantal kennismakingsgesprekken ingepland met je directe collega's, en de marketingafdeling zal een mooie foto van jou maken voor onze website en sociale media. Naast hard werken is er ook voldoende tijd voor ontspanning. We hebben een pooltafel, een dartbord en een PlayStation die regelmatig door collega's worden gebruikt om even niet aan werk te denken.

SucceedIT is een platte organisatie waarbij de lijntjes kort zijn. We werken met zelfsturende teams en ons motto is: 'gewoon doen'. Fouten mogen niet alleen, maar moeten worden gemaakt. Vrijheid, ontwikkeling en verantwoordelijkheid stimuleren we, en we doen het net even anders dan anderen. We bieden regelmatig interne trainingen aan, en als je zelf een training wilt volgen die past bij jouw functie, krijg je daar de tijd en ruimte voor.

Ben je enthousiast? We maken graag kennis met jou.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified