Menu

Great Place To Work-Certified™

Spirotech

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025
Great Place To Work™ Certified
Mei 2022 - Mei 2023
Great Place To Work™ Certified
April 2021 - April 2022

Over deze organisatie

Spirotech, een familiebedrijf met een wereldwijde aanwezigheid, ontwikkelt, fabriceert en verkoopt al ruim 50 jaar hoogwaardige energie-efficiënte oplossingen voor verwarming- en koelsystemen.

Joost van Mameren, Field Marketing Manager
“Op het moment van schrijven werken er meer dan 200 mensen bij Spirotech. Toch zijn de lijntjes kort en is het 'familiebedrijfsgevoel' nog steeds aanwezig. Het gezellige, sociale Brabantse karakter van Spirotech is waardoor wij een Great Place to Work zijn!”
Mieke van Zadelhoff, HR Manager
“Ik voel me thuis bij Spirotech omdat we werken in een ambitieuze, internationale en zakelijke omgeving waarbij ruim aandacht is voor het vertrouwen, trots en werkplezier van alle medewerkers”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Spirotech

Verwachtingen invullen is een belangrijk aspect van personeel werven. Is er een klik en past de organisatie bij je ambities, kennis, ervaring en plannen? Daar hebben nieuwe medewerkers, HR en collega’s verschillende verwachtingen over. Als die verwachtingen tijdens het werven en verwelkomen goed op elkaar worden afgestemd, begin je een goede relatie.Om er achter te komen of er een match is tussen een potentiële nieuwe collega en ons, wordt er gedurende sollicitatiegesprekken altijd met twee panels vanuit verschillende afdelingen gesproken. De panels bepalen of de wensen en verwachtingen van een kandidaat overeenkomen met de interne behoeften en verwachtingen. Zo krijgt een kandidaat een goed beeld van ons, en krijgen wij een goed beeld van de kandidaat.

Daarnaast hebben we meerdere filmpjes gemaakt die mooi laten zien wat de cultuur is binnen Spirotech. Zo krijgt een nieuwe collega direct een goed beeld van hoe het is om bij ons te werken. Een goed begin is het halve werk ook voor de eerste werkdagen. Daarom krijgen nieuwe medewerkers een welkomstpakket (zie afbeelding), bloemen op de eerste werkdag, en worden ze aangekondigd via de mail en onze informatieschermen. Verder werkt iedereen tijdens de introductieweek een dag mee in de fabriek, om zo letterlijk voeling te krijgen met onze producten.

Contact
Mieke van Zadelhoff
Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified