Menu

Great Place To Work-Certified™

Softline Solutions

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2022 - Augustus 2023
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2021 - Augustus 2022
Great Place To Work™ Certified
Juli 2020 - Juli 2021

Over deze organisatie

Softline Solutions is Europa's onafhankelijke, internationale & meest toonaangevende Software & IT Asset Management expert in de markt en creëert transparantie in software assets, waardoor organisaties in staat zijn om “Compliance, Control & Cost savings” te realiseren.

Jolanda van Dijk
“Softline Solutions is een ‘Great Place to Work’ omdat er, ondanks dat het een commercieel bedrijf is, ruimte en aandacht is voor de medewerkers, zowel werk-gerelateerd als persoonlijk. De ruimte voor persoonlijke ontwikkeling maakt van Softline Solutions een goede werkgever.”
Dennis Montanje
“De afgelopen anderhalf jaar is voor iedereen een uitdagende periode geweest, zowel zakelijk als privé. Ik ben er dan ook bijzonder trots op dat wij ons ook gedurende deze periode waarbij elk teamlid 100% thuisgewerkt heeft, wederom een "Great Place to Work" mogen noemen en wij voor het tweede jaar op rij gecertificeerd zijn! De uitdaging waar we nu gezamenlijk voor staan, is het definiëren van het nieuwe normaal. Een nieuwe balans tussen thuiswerken, werken op kantoor en op locatie bij klanten, waarbij we vasthouden aan onze bedrijfscultuur en waarden.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Softline Solutions

Wij vinden het erg belangrijk dat je je als nieuwe collega welkom voelt binnen onze organisatie en in een warm bad terecht komt. Het proces van verwelkomen begint direct na ondertekening van je arbeidsovereenkomst. We nemen je dan namelijk direct mee in een voorstelrondje binnen de organisatie.

Op je eerste werkdag ontvang je een welkomstpakket met daarin belangrijke zaken om goed van start te gaan zoals o.a. een toegangs-tag voor kantoor, laptop, smartphone, notitieboekje, pen en dopper. De laptop is door onze IT-collega’s voorbereid, zodat je een vliegende start kan maken.

Na het openen van je mailbox staat er een mail klaar van je leidinggevende met een uitgebreid welkomstprogramma. Dit programma vangt aan met een gesprek met onze Managing Director, Dennis, gevolgd door introducties met alle “bloedgroepen” binnen onze organisatie. Van marketing tot sales, van business tot technisch consultants en van human resources tot operations. Hierbij zal de nadruk uiteraard liggen op de werkzaamheden die je zal gaan uitvoeren. Naast de introducties zal je starten met de benodigde trainingen en uitgebreide kennisoverdracht ten behoeve van de uitvoering van je nieuwe functie. Tussen al de formele introducties en kennisoverdracht door, vinden er koffie- en lunchpauzes plaats waarin je uitgebreid de ruimte krijgt om alle nieuwe collega’s op persoonlijk niveau te leren kennen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified