Menu

Great Place To Work-Certified™

Sleutelnet

Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022

Over deze organisatie

Wij zijn Sleutelnet: een samenwerkingsverband van de zorgpartijen in de regio Zuid-Holland Noord. Samen werken wij aan de zorg van de toekomst door de digitale samenwerking te verbeteren. Zo komen patiëntgegevens sneller, veiliger en vollediger bij de juiste zorgverleners terecht. Daarnaast helpen wij bij de implementatie van e-healthoplossingen bij zorgaanbieders. Wij bouwen zelf geen oplossingen, maar brengen de juiste mensen bij elkaar om samen naar de best passende oplossing te zoeken. En dat alles vanuit ons kantoor in hartje Leiden met een klein, hecht team van 13 Sleutelnetters!

Inge Siderius, Projectleider
“Het team van Sleutelnet voelt als een vriendengroep: we kennen elkaar écht, leveren op onze eigen manier waarde en kennen geen hiërarchie. Met als gevolg: een groot onderling vertrouwen, maar vooral veel plezier en energie!”
Jasper van Sambeek, Directeur
“Ik vind Sleutelnet fantastisch door hoe en wat voor betekenis wij brengen. Hoe? Iedereen pakt verantwoordelijkheid, wij steunen elkaar en onze zorgpartijen onvoorwaardelijk en wij denken in oplossingen. Wat? Wij weten de zorg in onze regio écht naar een hoger plan te tillen en zo aan onze missie te werken: samen creëren wij de zorg van de toekomst!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Sleutelnet

Reken op een warm welkom! Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijke aandacht. Er staat een met slingers versierde werkplek voor je klaar en er zijn zoveel mogelijk (nieuwsgierige) Sleutelnetters op kantoor die er alles aan doen om jou een zachte landing in het team te geven. Na een welkomstgesprek met Jasper word je gekoppeld aan een buddy, jouw vaste aanspreekpunt voor de komende tijd.  Wij creëren samen met onze medewerkers een werkomgeving waar mensen het optimale uit zichzelf halen.

Voor aanvang van jouw eerste dag heb jij een programma voor jouw eerste werkweek ontvangen. Een veelzijdig programma met de focus op veel collega’s leren kennen en een beeld krijgen van de verschillende activiteiten van Sleutelnet. Het einde van jouw eerste week sluiten wij graag met een borrel!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified