Menu

Great Place To Work-Certified™

Simac

Great Place To Work™ Certified
Mei 2023 - Mei 2024

Over deze organisatie

Simac IT NL is een familie bedrijf dat onderneemt met oog en zorg voor de samenleving. Integriteit en loyaliteit zijn dan ook diep verankerd in onze cultuur. Wij zijn trots op het beheren van de hoogwaardige en cruciale technologie van toonaangevende bedrijven. Trots op de langdurige relaties die we hebben met onze partners en medewerkers. Trots op het sterke Brabantse fundament dat we in ruim 50 jaar hebben opgebouwd en dat alles met een gezonde dosis nuchterheid en warmte. Wij staan voor robuuste en vernieuwende IT. Simac verbetert bedrijfsprocessen, behoudt het overzicht en geeft passend advies. Onze klanten verdienen innovatie zonder in te leveren op continuïteit en veiligheid. Dat is waar wij het verschil maken. IT is er voor mensen en niet andersom. 

Maurice Meijers, Manager Competence Center Workplace
“Bij Simac voel ik me thuis. De mensen en de klanten waarvoor we werken maken Simac. We hebben dezelfde mindset en dat is heel fijn om mee samen te werken. Ik heb altijd mijn ambities waar kunnen maken. Ik heb altijd stappen kunnen maken zowel vakkundig als persoonlijk. Daar ben ik heel dankbaar voor en dat maakt het dat Simac voor mij een great place to work is.”
Maartje van Schagen, Directie
“Wat ik bij Simac ervaar en ook ontzettend fijn vind, is de enorme verbinding. Die is er met collega’s en zeker ook met onze klanten. We zijn er voor elkaar, in goede en slechte tijden. De mens-kant staat bij Simac hoog in het vaandel. Dat heeft als belangrijke basis vertrouwen. Door vertrouwen op en in elkaar ontstaat vrijheid, flexibiliteit en autonomie. We helpen elkaar, zijn loyaal, willen echt een bijdrage leveren en steken graag onze handen uit de mouwen om hard te werken.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Simac 

Bij Simac maakt iedere collega het verschil. Simac biedt een plek om impact te maken voor onze klanten en onze maatschappij. De mogelijkheid om te groeien als mens én als specialist. We zijn een hecht team dat samenwerkt om de technologische uitdagingen van onze klanten op te lossen. Een team dat staat voor warmte, waarde en wendbaarheid, want we koesteren het persoonlijke contact en wederzijds vertrouwen. Bij Simac zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die het fantastisch vinden om met passie voor IT elke dag het beste uit zichzelf te halen. We noemen dit met trots Teamnology.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified