Menu

Great Place To Work-Certified™

Senze

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
Juni 2021 - Juni 2022

Over deze organisatie

Senze is een eigenzinnig adviesbureau dat mens, organisatie en oplossing op ‘eigen’ wijze verbindt op het gebied van Onderzoek & Advies, Training & Coaching en Interim. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling.

Natasja Schouten-Lening, Senior Adviseur / Trainer
“Ik word door Senze enorm gestimuleerd het beste uit mezelf te halen door te doen wat ik zelf het leukste vind.”
Brenda Holl, Managing Partner mens, organisatie en strategie
“Persoonlijke ontwikkeling staat voor mij en Senze centraal. Mens en organisatie brengen wij, hand in hand met elkaar, een stap verder.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Senze

Samen, Expertise, No-Nonsense, Zakelijk, ‘Eigen’wijze. Deze vijf kernwoorden geven aan waar wij als Senze voor staan. People make Senze is ons uitgangspunt. Onze drijfveer is dat wij organisaties en hun medewerkers een stap verder willen helpen in hun ontwikkeling.  Wij zijn een eigenzinnig training- en adviesbureau dat non-profit organisaties ondersteunt bij strategievorming, beleid, management, – en organisatieverandering. De oplossingen die Senze biedt zijn training & coaching, interim management en advies of een mix hiervan. Werken bij Senze betekent deel uitmaken van een dynamische en succesvolle organisatie.

Wij bieden je een functie binnen een ondernemende  en ambitieuze organisatie, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. De rol biedt ruime mogelijkheden voor de ontwikkeling van jouw persoonlijke ambities.

Afhankelijk van jouw wensen en de wensen van Senze zoeken we naar de best passende samenwerkingsvorm. Dit kan een vast of tijdelijk contract zijn, maar ook een samenwerkingsverband is mogelijk. De beloning en overige secundaire arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de samenwerkingsvorm, leeftijd en ervaring.

Spreekt onze stijl jou aan en ben jij gedreven om onze visie en producten uit te dragen naar de markt? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Wij hebben letterlijk alle smaken in huis en helpen jou graag om verder te ontwikkelen. Ontdek bij Senze in de praktijk welke samenwerkingsvorm en inhoudelijke uitdaging het beste bij jou past! 

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified