Menu

Great Place To Work-Certified™

Schuiteman Accountants & Adviseurs

Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023
Great Place To Work™ Certified
Januari 2024 - Januari 2025

Over deze organisatie

We zijn naast accountant, een adviseur en vertrouwenspersoon voor onze klanten, op het gebied van accountancy en audit, fiscaal advisering en HR-services. Samen met de ondernemer kijken we naar het verhaal achter de cijfers met als insteek te begrijpen wat hem bezighoudt.

Marlène van Dijk, Medewerker
“Als top 50-kantoor zijn wij een professionele organisatie die met 180 medewerkers een betrokken familiecultuur kent. Er is volop ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng. Open communicatie, kenmerkt zich door de kernwaarden ondernemend, persoonlijk, eerlijk en no-nonsense.”
Jorrit Koops, Algemeen Directeur
“We bieden een uitdagende omgeving, dynamisch en met veel ontwikkel- en leermogelijkheden. Naast het samen werken, vinden we het belangrijk om samen te groeien. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. De goede onderlinge samenwerking en betrokkenheid zorgen voor werkplezier!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Schuiteman Accountants & Adviseurs

Vanaf jouw eerste werkdag bij Schuiteman start jouw onboardingscyclus. Deze gesprekscyclus is er specifiek op gericht om je een vliegende start te geven binnen onze organisatie. Je trekt hierin op met een directe collega die al langer bij Schuiteman werkt en je alle ins- & outs van onze organisatie kan vertellen (je coach). We checken regelmatig in om in verbinding te blijven, je doelen scherp te krijgen en te zorgen dat je alles hebt om succesvol bij ons te werken. Met je coach ga je leerdoelen opstellen en geef je verder vorm aan de ontwikkeling van jouw talent. We maken hierbij gebruik van onze ontwikkeltool Treams. Onder begeleiding van je coach leer je de organisatie, je collega’s en je functie goed kennen. Het doel van deze onboardingsgesprekscyclus is om je houvast en richting te geven in je eerste tijd bij Schuiteman.

Alle (junior) assistent accountants die aan het begin van hun loopbaan staan krijgen ook een buddy toegewezen. Een buddy is je persoonlijke vraagbaak bij de start van je carrière bij Schuiteman. De buddy maakt je wegwijs in de organisatie en helpt je bij alles waar je tegenaan loopt. De buddy is zelf werkzaam in de functie van Assistent of Senior Assistent Accountant en staat daarom dicht bij jouw werkzaamheden. Hij/zij helpt je bij het inwerken en zorgt voor een goede start bij Schuiteman. De buddy helpt je op een effectieve manier verder in je ontwikkeling. De buddy begeleid je in de systemen en standaardprocedures.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified