Menu

Great Place To Work-Certified™

Salure

Great Place To Work™ Certified
Juli 2023 - Juli 2024
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2022 - Augustus 2023
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2021 - Augustus 2022

Over deze organisatie

Salure helpt meer dan 300 organisaties vooruit met slimme HR- en Payroll-oplossingen: van het voeren van de salarisadministratie, het inrichten van (internationale) HRM-systemen, tot het koppelen van HRM-data op het Data Analytics platform SalureConnect. Samen slim vooruit!

Nick Thomas, Senior Consultant
“Bij Salure werk je in een gedreven en enthousiast team waarin je veel vertrouwen krijgt om dingen te doen. Iedereen telt mee en heeft de mogelijkheid om te groeien. Daarnaast hebben we barista-waardige koffie, een eigen sportschool en een BBQ die nog gebruikt wordt ook!”
Albert Donker, Manager Operations
“Bij Salure zijn de medewerkers het bedrijf. Samen geven wij elke dag het beste van onszelf en dragen wij bij aan ieders persoonlijke en ook onze gemeenschappelijke ambities. Daardoor kunnen wij echt succesvol zijn. Happy employees = happy customers = sustainable business!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Salure

Op zoek naar een nieuwe baan? Bij Salure kan het snel gaan. Nadat je gesolliciteerd hebt, krijg je al binnen een paar dagen een reactie van onze recruiter Kim en hoor je snel of je wordt uitgenodigd in Gouda.

Daarop volgen twee kennismakingsgesprekken met verschillende collega's. Een mooie kans om al je inhoudelijke vragen te stellen en een beeld te krijgen van je toekomstige team. Een persoonlijkheidstest maakt deel uit van de sollicitatieprocedure en oor sommige functies zul je bij het tweede gesprek een opdracht krijgen.

Na het tweede gesprek hebben we van beide kanten een goed beeld of Salure de plek voor jou is. Binnen een week hoor je of je bij ons aan de slag kunt. 

Ben je aangenomen? Dan heten we je graag van harte welkom! Van te voren krijg je alle informatie opgestuurd om vol vertrouwen van start te gaan. Op je eerste dag krijg je een buddy toegewezen. Je buddy helpt je de eerste periode wegwijs maken in de organisatie, zodat jij binnen no-time op je plek zit.

Daarnaast organiseren we 2 tot 3 keer per jaar de Salure Onboardingsdag. Op deze dag maak je, samen met de andere nieuwe collega's, op een leuke manier kennis met de verschillende afdelingen. 

Tenslotte vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Daarom ga je je eigen doelen opstellen om door te kunnen groeien. Om je hierbij te helpen, krijg je in je eerste maanden bij Salure een Management Drives test. Hiermee krijg je inzichtelijk wat jou motiveert en weet je hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Zo zorgen we dat je niet alleen goed bij Salure begint, maar hopelijk ook nog lang blijft!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified