Menu

Great Place To Work-Certified™

ROK Groep

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024
Great Place To Work™ Certified
September 2022 - September 2023

Over deze organisatie

ROK Groep is het hoofdkantoor van vier labels: Medicalhunt, Dujob, Quotec en Dag1. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Emmeloord, maar onze labels zitten ook in Utrecht. Medicalhunt is gespecialiseerd in het bemiddelen van zorgprofessionals, Dujob richt zich op de arbeidsbemiddeling in de industrie, metaal en techniek, Quotec ontwikkelt software voor het digitaliseren van HR/Recruitment gerelateerde processen en Dag1 houdt zich bezig met de arbeidsbemiddeling van Office functies.

Elise Kamp, Marketing Manager
“Wat ROK Groep bijzonder maakt is waardering en persoonlijke aandacht voor elkaar. Je wordt gestimuleerd door het vertrouwen dat je krijgt en de verantwoordelijkheid in je vak. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, elke dag leren en samen successen vieren.”
Johan Oost, Algemeen Directeur ROK Groep
“Goed werkgeverschap en het creëren van een magnetische cultuur is één van onze belangrijkste strategische pijlers. De certificering van GPTW is een teken dat we goed op weg zijn en geeft ons nieuwe inzichten waar we mee aan de slag kunnen om weer een volgende stap te kunnen zetten!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij ROK Groep

Dat wij iedere dag fluitend naar ons werk gaan komt niet alleen door wát we doen, maar ook door hóe we het doen. We gaan elke dag met zijn allen voor succes. En deze successen laten we niet ongemerkt voorbij gaan, nee, deze vieren we. Samen. Samen gaan wij voor goud en zijn we niet te stoppen.

Ga je bij ROK Groep aan de slag, dan ga je samenwerken met een verzameling van meer dan 70 nuchtere, betrokken en hardwerkende mensen. We zijn trots op het talent, de kennis én de mentaliteit van onze collega’s, waarmee we dagelijks weer mooie resultaten neerzetten.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified