Menu

Great Place To Work-Certified™

ROK Groep

Great Place To Work™ Certified
September 2022 - September 2023

Over deze organisatie

ROK Groep verbindt met haar labels Medicalhunt en Dujob de leukste werkgevers aan de beste werknemers binnen de zorg, industrie, metaal, techniek en office. Met onze collega’s van Quotec bouwen we mooie maatwerkoplossingen op het gebied van software en apps.

Elise Kamp, Content Creative
“Wat ROK Groep bijzonder maakt is waardering en persoonlijke aandacht voor elkaar. Je wordt gestimuleerd door het vertrouwen dat je krijgt en de verantwoordelijkheid in je vak. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, elke dag leren en samen successen vieren.”
Johan Oost, Algemeen Directeur ROK Groep
“Goed werkgeverschap en het creëren van een magnetische cultuur is één van onze belangrijkste strategische pijlers. De certificering van GPTW is een teken dat we goed op weg zijn en geeft ons nieuwe inzichten waar we mee aan de slag kunnen om weer een volgende stap te kunnen zetten!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij ROK Groep

Nieuwe collega’s komen bij ons in een warm bad terecht. Wanneer je start is je werkplek ingericht en is alles klaar voor gebruik. Ook staat er een ROK-Box op je bureau, een welkomstpakket met leuke goodies. Met een kopje koffie in de hand word je door je buddy meegenomen in het bedrijf, je krijgt een rondleiding en wordt uitgebreid aan iedereen voorgesteld.

Tijdens de gezamenlijke lunch ontmoet je diezelfde collega’s weer en word je vast de hemd van het lijf gevraagd en als je daarna meegaat met de after-lunch wandeling al helemaal.  Ook werkinhoudelijk word je door je buddy en andere collega’s stap voor stap begeleid om goed aan de slag te kunnen. Hier horen ook inhoudelijke trainingen bij die je in de eerste maanden bijwoont. 

Vanuit HR vindt er in je eerste week ook een kennismaking plaats, waarin we kijken hoe het je eerste week is bevallen en waarin we je uitleg geven over de verschillende systemen. De missie, visie, kernwaarden en meer details over de verschillende afdelingen en labels leer je door middel van de filmpjes uit de QR-code speurtocht waarmee je door het hele pand geleid wordt. 

Je eerste maand wordt afgesloten met een einde-proeftijd gesprek met je leidinggevende waarin we van beide kanten gaan evalueren hoe de eerste maand is gelopen, of aan je verwachtingen is voldaan en we gaan alvast aan de slag om samen een paar doelen op te stellen voor de komende periode. Na dit eerste gesprek wordt je meegenomen in onze reguliere gesprekscyclus die draait om continue (wederzijdse) feedback en ontwikkeling.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified