Menu

Great Place To Work-Certified™

Roger

Great Place To Work™ Certified
Mei 2024 - Mei 2025

Over deze organisatie

Roger is een multidisciplinair adviesbureau op het gebied van procure- en tendermanagement. Wij maken de beste deals in aanbestedingsland. Door onze procure- en tendermanagement expertise te bundelen, kunnen we tenders vanuit alle kanten bekijken en benaderen.

Bas van Midde, Senior Consultant
“We werken hard voor de klant, maar zorgen tegelijkertijd voor leuke borrels, sessies, teambuilding en meer. Elke dag is anders bij Roger. Dat is het nog steeds en samen zorgen we ervoor dat dit zo blijft!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Roger

Tijdens je start is een gestructureerd onboarding-programma onmisbaar. Dit omvat een introductie tot de bedrijfscultuur, de missie en visie van het bedrijf, en de rol van de medewerker binnen het geheel. Daarnaast krijg je altijd een buddy toegewezen die je wegwijs maakt!

Contact
Floris van der Heijden
Stuur mij een e-mail Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified