Menu

Great Place To Work-Certified™

RobWelding

Great Place To Work™ Certified
Mei 2024 - Mei 2025

Over deze organisatie

RobWelding is dé specialist in robotlassen. Wij ontwerpen, bouwen en integreren complete lasrobotsystemen. Onze missie is om robotlassen voor iedereen mogelijk te maken. Ons team van meer dan 25 medewerkers werkt nauw samen om de uiteenlopende wensen van klanten waar te maken.

Erwin Khuny, Coördinator Engineering
“De veelzijdigheid in mijn werk zorgt ervoor dat ik veel variatie in mijn werk heb wat het interessant en leuk houdt. Ik merk dat we allemaal erg enthousiast en gemotiveerd zijn om goede machines te leveren waar de klant blij van wordt.”
Karel van Vlastuin, Directeur
“Na jaren ervaring met robots in productie, miste ik een leverancier die meedacht. De focus lag op verkoop, niet op optimalisatie. Dus bedacht ik: "Dit kan beter!" Zo ben ik RobWelding begonnen in 2006.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij RobWelding

Bij RobWelding vinden we het belangrijk dat nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen en optimaal worden voorbereid op hun functie. Daarom bieden we een unieke onboardingweek boordevol leermomenten en kansen om te groeien.

Een blik achter de schermen

Je onboarding start met een meeloopdag langs alle afdelingen. Zo ervaar je de dynamiek binnen RobWelding en maak je kennis met je collega's. Je houdt een logboek bij met observaties, die je bespreekt met je leidinggevende in een verdiepend gesprek.

Leren van de experts

Tijdens je onboardingweek ga je in gesprek met verschillende keyfiguren. Mario deelt zijn kennis over de productieprocessen, terwijl Erwin je meeneemt in de wereld van engineering. De andere Erwin leert je de kneepjes van de montage en Peter vertelt je alles over de serviceverlening bij RobWelding.

De procesflow ontrafeld

Een hoogtepunt is het gesprek met Jan. Hij neemt je mee in de complete procesflow binnen RobWelding, helder uitgelegd met behulp van een overzichtelijk schema. Zo krijg je waardevolle inzichten in de samenhang van alle werkzaamheden.

Klaar voor je nieuwe uitdaging

Na de onboardingweek ben je klaar om je werkzaamheden met enthousiasme en kennis van zaken op te pakken. Je hebt een helder beeld van de bedrijfscultuur, de verschillende afdelingen en de processen binnen RobWelding. Bovendien heb je waardevolle contacten gelegd met je collega's.

RobWelding: waar je leert en groeit

We investeren graag in onze medewerkers door middel van trainingen, coaching en doorgroeimogelijkheden. We bieden een prettige werkomgeving met een collegiaal team. Ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen? Bekijk dan onze openstaande vacatures en word ook onderdeel van ons team!

Contact
Willem Jan van de Haar
Stuur mij een e-mail Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified