Menu

Great Place To Work-Certified™

Pro4all

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024

Over deze organisatie

De bouw kan makkelijker. We zien dat er, ondanks goede intenties, (dure) fouten worden gemaakt en dus onnodig tijd en materiaal verspild wordt. Onze software helpt de bouw om beter samen te werken, steeds duurzamer te bouwen en zo misschien de woningnood sneller op te lossen.

Chris Kievit, Senior Developer
“Iedereen heeft verantwoordelijkheid en krijgt de ruimte om zijn mening te geven. Je krijgt de kans om jouw eigen werk vorm te geven en krijgt daarbij alle ondersteuning en ruimte. Je wordt hier serieus genomen. Zo kan je optimaal werken aan je eigen ontwikkeling.”
Christa Leihitu, UX Designer
“Je krijgt vanaf dag één veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit zorgt ervoor dat je steeds opnieuw wordt uitgedaagd. Daarnaast word je omringd door gepassioneerde gezellige collega’s waar we als team samenwerken om een mooi product te creëren voor onze klanten.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Pro4all

We zijn niet zomaar een software-boer. We zijn een grote club ondernemende vakidioten. Echte tech-lovers, met jarenlange kennis en ervaring. We geloven dat digitalisatie de sleutel is tot het succes van onze klanten, en daar dragen we graag een steentje aan bij.

We brengen de (conservatieve) bouw in beweging met een duidelijke visie. Het bouwproces is nog altijd onnodig complex. Door digitaal samen te werken, voorkom je fouten, verbeter je communicatie en werk je efficiënter. Zo dragen wij ons steentje bij om grote maatschappelijke uitdagingen het hoofd te bieden, zoals bijvoorbeeld de woningnood.

Onze digitale vingerafdrukken ben je misschien al tegengekomen tijdens een verblijf in The Student Hotel, bij het bestellen van een pakketje via de distributiecentra van Coolblue of als je naar je gate loopt op Schiphol.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified