Menu

Great Place To Work-Certified™

Praegus

Great Place To Work™ Certified
Mei 2023 - Mei 2024
Great Place To Work™ Certified
April 2022 - April 2023

Over deze organisatie

Bij Praegus kunnen we als de besten software testen en automatiseren. Maar, we hebben nóg een superkracht. Iets dat niet uit eentjes en nulletjes bestaat, maar puur menselijk is. En dat is compassie. Of zoals wij het liever noemen: vriendschap.

Hiske Nab-Roorda, Opleidingscoördinator & Trainer
“Praegus is een bedrijf dat haar uiterste best doet om elke medewerker zich thuis te laten voelen en te laten stralen. De aanpak is daarom individualistisch waar de wens en kracht van de medewerker centraal staat. Dit past goed bij mij.”
Nicolaï Roos, Director & Chief Human Resources Officer
“Het behalen van het Great Place to Work certificaat is een waardevolle bevestiging van het bedrijf wat we zijn: een Vriendenteam. We kennen een informele sfeer waar je kunt zijn wie je bent en waar je collega's als vrienden zijn. Een professionele en innovatieve omgeving waar je kan leren en collega's elkaar helpen; dat is basis van Praegus. Dit hebben we natuurlijk te danken aan al die mensen die ons Vriendenteam vormen, de Praegustatoren!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Praegus

Je bent er! De nieuwste Praegustator. En nu? Als eerste krijg je ons handboek om door te lezen. Je vindt hier onze belangrijkste waarden en informatie. Ook leer je je buddy kennen en praat je met elkaar over jouw begin bij Praegus. Misschien heb je al gelijk een opdracht om je op te kunnen storten en begin je bij je nieuwe klant. In dat geval zal er van te voren al flink met je gekletst zijn over je eerste dag en waar je mag beginnen. Als je op ons prachtige kantoor in Leusden bent, zul je een aantal gezichten zien zoals Ywe (HR) of Marte, Nicolaï en Marcel (directie). Waarschijnlijk zul je ook Arjen tegenkomen. Arjen is onze kantoorheld, anders gezegd, de man die alles kan. Zeg hallo tegen die glimlach! Of misschien loopt onze kantoorhond Milo wel rond, aaien mag.

Verder kom je misschien wel een aantal collega’s tegen. De meeste van ons werken op locatie bij onze klanten, maar we raden iedereen aan om af en toe in Leusden te komen werken. Zo kun je met je collega’s bijkletsen, onze koffie testen en je kunt een pijltje gooien op het dartbord. We houden op verschillende manieren contact met elkaar maar één tip, zet de WhatsApp Babbelbox op stil want die kan nog wel eens ontploffen. Naast WhatsApp is Slack onze meest gebruikte manier van kletsen met elkaar.Kortom, we zorgen er met z'n allen voor dat de Praegustatoren zich op hun gemak voelen en alle mogelijkheden krijgen om zo goed mogelijk hun werk en hun passie voor het testen te kunnen uitvoeren.

Ben je nieuwsgierig? Wees welkom op ons kantoor en kom eens een kop koffie of thee drinken.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified