Menu

Great Place To Work-Certified™

Postillion Hotels

Great Place To Work™ Certified
Juli 2022 - Juli 2023
Great Place To Work™ Certified
Juli 2021 - Juli 2022
Great Place To Work™ Certified
Juli 2023 - Juli 2024

Over deze organisatie

Postillion Hotels is een keten met lef waar het net even anders mag. Aandacht met impact is ons motto. Je bent snel, nauwkeurig en gezellig. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen niet alleen goed voor onze gasten, ook voor onze medewerkers.

Marleen van den Boomen
“Samen met Postillion stel ik doelen, wat resulteert in nieuwe inspiratie en energie. Zo kan ik groeien en mezelf altijd ontwikkelen en uitdagen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Postillion Hotels

Yes! We hebben er weer een fijne collega bij. We willen natuurlijk het liefst van de daken schreeuwen hoe blij we met je zijn, maar we sparen onze stem liever voor de eerste vrijmibo met jou. Hoe we je dan wél introduceren? Nou, zo:

  • Jouw handtekening op het contract is een overnachting waard. Je krijgt van ons een voucher om gratis met twee personen te komen slapen op één van onze locaties. Natuurlijk hoort daar ook een lekker ontbijt bij. En oh ja: verpakking van de voucher is ook lekker. De bon zit namelijk verstopt in een reep van Tony Chocolonely.
  • Contract getekend? Dan is het de hoogste tijd voor een filmpje. De algemeen directeur en jouw manager hebben namelijk een welkomstvideo voor je opgenomen. Kun je meteen zien dat ze reuze meevallen.
  • Via de Postillion Medewerker App (PMA) vertellen we je (bijna) al onze geheimen. Je komt onder andere meer te weten over de secundaire arbeidsvoorwaarden en wat we bedoelen met aandacht met impact. Dat is namelijk ons motto.
  • Daarna is het de hoogste tijd om je voor te stellen aan alle leuke mensen waar je mee gaat werken.
  • Je wordt ingewerkt door je collega’s (onder andere via het welkom bij Postillion Hotels programma) en we koppelen je aan een buddy.
  • Proost! We vieren onze eerste vrijmibo met jou als nieuwe collega.
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified