Menu

Great Place To Work-Certified™

Pinkcube

Great Place To Work™ Certified
Mei 2024 - Mei 2025
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Maart 2022 - Maart 2023
Great Place To Work™ Certified
Maart 2021 - Maart 2022

Over deze organisatie

Fluitend online je promotieartikelen bestellen, dat doe je bij Pinkcube. Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 1 uur, een snelle levering en producten van topkwaliteit, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan.

Marianne Wesselijk, E-commerce Manager
“Bij Pinkcube maak je echt deel uit van onze bedrijfsfamilie. Je kan hier zijn wie je bent en eenieders meningen en ideeën worden gewaardeerd. Iedereen komt zo bij Pinkcube in zijn kracht te staan. En zo worden we elke dag een beetje beter, voor onze klant én voor onze collega's.”
Liselotte Leijten, Chief Operational Officer
“Een Great Place To Work wordt gemaakt door de mensen die er werken. Een open cultuur en een energieke, ambitieuze werkplek creëer je samen. Pinkcube draait op kernwaarden daadkracht, initiatief, inclusiviteit, noaberschap en omgevingsbewustzijn. Dat zijn voor ons basisingrediënten voor prettige werkomstandigheden. Herken je jezelf hierin? Kom eens langs in Doetinchem voor een kop koffie.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Pinkcube

“Pinkcube voelt ondanks de grootte als een familiebedrijf waar voor medewerkers een persoonlijke en zakelijke interesse is”, vertelt E-commerce manager Marianne. Een quote die de spijker op zijn kop slaat. “Wanneer je nieuw bent bij Pinkcube, merk je vanaf dag één al dat behulpzaamheid en oprechte interesse verweven zijn in de bedrijfscultuur. Iedereen is bereid om je te helpen en neemt de tijd voor jouw vragen en ontwikkeling.” vult Content Marketeer Anna, die sinds januari 2020 werkzaam is bij Pinkcube, aan. 

Het onboardingtraject start met een onboardingweek. Een kick-off presentatie, een reis door de organisatie, individuele kennismakingsgesprekken met alle collega’s, een 1:1 met je leidinggevende, dagelijkse stand-ups en dagafsluitingen. Aan het einde van de eerste week heb je een goede indruk van de teams en de samenwerking en weet je het een en ander over druktechnieken. Tijd voor een vrijdagmiddagborrel. Maandag starten we fris en fruitig met het inwerktraject voor je functie en starten we met het opstellen van doelstellingen voor de eerste maand.   

Contact
Liselotte Leijten
Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified