Menu

Great Place To Work-Certified™

Pay for People

Great Place To Work™ Certified
Mei 2023 - Mei 2024

Over deze organisatie

In 2023 bestaan we 25 jaar. Als backofficedienstverlener ontwikkelen wij, als enige in de markt, onze eigen software en webportal. Dit geeft ons de unieke voorsprong waaraan we ons succes te danken hebben. Wij maken ondernemen, werken en leven minder ingewikkeld voor onze klanten en flexkrachten.

Jasmina Kaaboun, Teamlead Credit Control
“Ik werk al 15 jaar met plezier voor Pay for People in een prettige en veilige werkomgeving. De informele sfeer en betrokken collega’s zorgen ervoor dat je samen gaat voor een mooi resultaat. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voldoende groeimogelijkheden.”
Timo Rijsdijk, Directeur
“Bij Pay for People is elke werkdag weer anders. Dat maakt mijn werk juist zo leuk. Sommige dingen zijn gelukkig ook altijd hetzelfde (en altijd goed). Ik werk namelijk met betrokken collega’s die altijd respectvol met elkaar omgaan en gaan voor het beste resultaat. Ik word hier iedere dag weer blij van.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Pay for People

Enthousiasme en levendigheid, daar gaat het bij ons om. Het gevoel dat we je geven als je met ons voor het eerst kennismaakt en later ook bij ons solliciteert, is hetzelfde gevoel dat we je geven als je bij ons je eerste werkdag hebt. Wij noemen die eerste dag B-Day; een dag vol levendigheid.

Wij organiseren B-day speciaal voor alle nieuwe collega’s van alle kantoren en alle merken. Je bent niet de enige die vandaag is begonnen, want iedere kwartaal starten bij ons vijf à tien nieuwe collega’s. B-day is een geheel verzorgde eerste werkdag waarin we verschillende workshops, trainingen en kennissessies aanbieden aan alle nieuwe collega’s. Het hoofddoel van B-Day is kennismaken met elkaar en met de organisatie. We willen je vertellen waar we voor staan en wat ons hogere doel is, namelijk: het succes van onze klanten vergroten.

Vanaf dag twee volgt een meer uitgebreid inwerkprogramma. Allereerst maak je kennis met de collega’s uit je team (als je dat niet al had gedaan). Je wordt warm ontvangen, want we zijn blij dat je er bent. Er is een emailadres voor je aangemaakt en je werkplek is geïnstalleerd. Ook gaan we samen lunchen. Uiteraard praten we tijdens de lunch niet alleen over het werk, je nieuwe collega’s willen je graag leren kennen! Afhankelijk van de afdeling waar je start, staan er passende trainingen voor je klaar. We verzorgen interne, maar ook externe trainingen en je wordt gekoppeld aan een buddy die je wegwijs maakt.

Het duurt niet lang voordat je volwaardig meedraait. Wees niet bang om fouten te maken, want fouten maken mag.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified