Menu

Great Place To Work-Certified™

Out of the Blue

Great Place To Work™ Certified
November 2022 - November 2023
Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024
Best Workplaces for Women™ 2024 - Small
Positie 6

Over deze organisatie

Out of the Blue group is ontstaan na de samenwerking tussen MailBlue, Blue Agency en Blue Academy. In 2020 zijn deze bedrijven samen gegaan en is Out of the Blue group geboren. Het doel van alle bedrijven is om samen een full-service aanbieder te zijn van e-mail automation, marketing funnels, social advertising en nog veel meer. Samen met een team van 40+ experts staan we dagelijks klaar om andere ondernemers te helpen om hun business naar een hoger niveau te tillen.

Bas, Customer Success & Integrations
“OOTB is een dynamisch team waarin je uitgedaagd wordt om aan je eigen weg te timmeren. Er is altijd ruimte om persoonlijke interesses te volgen, en je visie te implementeren. 'Samen' is niet voor niets een van onze kernwaardes aangezien we altijd voor elkaar door het vuur gaan.”
Nina, People & Operations Manager
“Een werkomgeving waarin je de creatieve vrijheid krijgt om persoonlijk te ontwikkelen en je in te zetten voor het bedrijf. Zelf ben ik 6 jaar geleden als stagiaire begonnen en ben ik doorgegroeid naar People & Operations Manager.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Out of the Blue

Het onboardingsproces nemen wij zeer serieus. Naast voldoende persoonlijke begeleiding, zorgen wij voor een complete inwerkmodule en plannen we regelmatig evaluatiemomenten in om de voortgang samen te bespreken. Voordat je begint, ontvang je een onboardingspakket zodat je je al kunt inlezen en weet wat er van je verwacht wordt. Daarnaast ontvang je ook een smoelenboek met daarin al je nieuwe collega’s zodat je die alvast kunt leren kennen. We horen vaak terug van nieuwe medewerkers dat de onboarding als een warm bad voelde en daar zijn wij heel trots op.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified