Menu

Great Place To Work-Certified™

OrangeValley

Great Place To Work™ Certified
Februari 2024 - Februari 2025

Over deze organisatie

OrangeValley is hét customer- en data centric digital agency van Nederland. We hebben meer dan 15 jaar aan succescases en prijswinnende awards in diverse sectoren. Ons geheim? Het verbeteren van de customer experience door de perfecte mix van technology, marketing en de kracht van data. Met een heldere aanpak over de disciplines heen, creëren we impact.

Donja, Employer Branding Consultant
“OrangeValley onderscheidt zich voor mij als werkgever door de persoonlijke benadering en aandacht voor mijn individuele ambities als Young Professional. Bij ons is een schat aan kennis aanwezig die we kunnen toepassen op diverse klanten, waardoor ik me blijf ontwikkelen. Elke dag leer ik iets nieuws, of het nu gaat om soft- of hardskills. De flexibiliteit die mij wordt gegeven in de indeling van mijn werkweek, zorgt voor een goede work-life balans.”
Sander, Managing Consultant
“Werken bij een organisatie waarbij ontwikkeling voorop staat geeft energie. Bij ons is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling & ontwikkeling in ons vakgebied. Zo werken we met klanten die op onze inzet en kennis vertrouwen, en dezelfde ambitie hebben om voorop te blijven lopen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified