Menu

Great Place To Work-Certified™

OrangeTalent

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025

Over deze organisatie

Great people lead to great success! Door echt goed voor onze mensen te zorgen, stralen ze. Hun energie, talent en betrokkenheid zijn doorslaggevend in het helpen van onze klanten met nieuwe digitale producten, vooruitstrevend design, slimme online marketing, trainingen en meer.

Iris Houweling, Customer Success Manager
“Hier kan ik mijn carrière een boost geven: een eigen persoonlijke coach, een doelgericht ambitieplan én jaarlijks een onbeperkt opleidingsbudget. Fijn dat mijn werkgever hierdoor bijdraagt aan mijn groei en succes, zowel op als buiten werk.”
Niels Botterblom, Team Lead Online Marketing
“Ons team van gedreven professionals is het hart van alles wat we doen. Wij zetten mensen op één, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot digitale excellentie. Je krijgt de kans om samen groots te denken en te handelen en om te leren van andere experts.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij OrangeTalent

De eerste werkdag- en week staat in het teken van kennismaken en je plekje vinden. Je leert OrangeTalent het best kennen door de ervaringen van onze mensen, zij maken immers onze cultuur. Je krijgt bij de start een buddy aangewezen, iemand die jou wegwijs maakt in alles wat je moet weten. Ook nemen verschillende collega’s je mee in het verhaal van OrangeTalent.

De eerste maand hebben we meerdere keren een moment waar we evalueren hoe de eerste dag, week en maand was. En dan, als je geland bent, gaan we bezig met jouw ambitieplan. Waarom een ambitieplan? Omdat dit je helpt jouw doelen en ambities te bereiken, en echt great te worden en succesvol te zijn in en buiten jouw werk! We koppelen hier doelen aan, en gaan actief door het jaar heen bezig met dit plan.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified