Menu

Great Place To Work-Certified™

Orange Business

Great Place To Work™ Certified
April 2023 - April 2024
Great Place To Work™ Certified
Februari 2022 - Februari 2023
Best Small & Medium Workplaces™ 2008
Positie 5
Beste Werkgevers 2007
Positie 22

Over deze organisatie

Orange Business (voorheen Login Consultants en Basefarm) is onderdeel van de wereldwijde B2B-tak van de Orange Group, een van ‘s werelds grootste telecombedrijven, met een omzet van 42,5 miljard euro in 2021 en 282 miljoen klanten wereldwijd op 30 juni 2022. Orange is genoteerd aan de Euronext Parijs (ORA) en aan de New York Stock Exchange (ORAN). In december 2019 presenteerde Orange het nieuwe strategische plan “Engage 2025”, dat zich laat leiden door milieu- en sociale verantwoordelijkheid. Terwijl wij versnellen in groeigebieden, zoals B2B-diensten, en data en AI centraal stellen bij innovatie zal de hele Orange Group een aantrekkelijke en verantwoordelijke werkgever zijn.

Daryl Mac Intosh, Service Delivery Manager
“Al tijdens mijn eerste gesprek werd ik getroffen door de menselijkheid, de openheid en de transparantie bij Orange Business. Ik werd gezien als mens, als persoon, niet als nummer. Wat een verademing. En er werd direct gesproken over mogelijkheden die er voor mij waren. Ik was meteen om.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Orange Business

Bij Orange Business kom je niet zomaar terecht bij een tech- en softwarebedrijf; je komt terecht bij een wereldwijd en verenigd team, gevoed door vertrouwen om onze B2B-klanten van dienst te zijn. Vertrouwen definieert de relaties die we hebben met onze klanten, partners en werknemers.

Onze teams staan klaar om je te verwelkomen, om je te helpen innoveren, een verschil te maken en de wereld te veranderen om een betere, digitale en meer inclusieve plaats te bouwen. Je krijgt de kans om te groeien en je te ontwikkelen met de nieuwste technologieën binnen handbereik, zoals Cloud, Digital Workspace, Big data en nog veel meer. System engineers, technische consultants, data-architecten... wij stellen het potentieel van data in dienst van de menselijke creativiteit voor een verbazingwekkende toekomst. Together we turn data into Ta-da!

Last but not least zit het evenwicht tussen werk en privéleven in ons DNA met hybride manieren van werken. Of het nu thuis of op kantoor is, door samenwerking creëren we een positieve impact voor onze klanten. Bij ons is jouw onderscheidend vermogen een sterke eigenschap!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified