Menu

Great Place To Work-Certified™

OneCircle

Great Place To Work™ Certified
Februari 2023 - Februari 2024
Great Place To Work™ Certified
December 2018 - December 2019
Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 16

Over deze organisatie

Wij zijn OneCircle. We dromen ervan om de wereld beter achter te laten dan dat het nu is. Een wereld waarin we met een duurzaam alternatief kwamen voor het verpakken en vervoeren van bier, wijn en andere vloeistoffen. Geen zware, stalen fusten meer, maar de KeyKeg: een lichtgewicht fust met een binnenzak voor vloeistof die de fustenmarkt voorgoed verandert.

KeyKeg is ontworpen voor circulariteit en gaat verder dan traditionele recycling. De grondstoffen van lege KeyKegs hergebruiken we om nieuwe KeyKegs te produceren. We werken veel samen met bierbrouwers, wijnhuizen, koffieproducenten, cafés, restaurants en festivals over de hele wereld. Imagine improvement is ons motto. Daarom verkennen we op dit moment ook andere markten.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij OneCircle

Een sprankelende organisatie, dat is wat OneCircle is. Dit van origine familiebedrijf heeft een innovatieve ondernemerscultuur, waar geen managers aanwezig zijn, maar coaches. Als je ervan houdt om een goede discussie te voeren met je collega's, dan zit je hier helemaal goed. Met veel passie en trots op de producten werkt OneCircle aan hun gezamenlijke ideologie om de wereld minder te beschadigen middels onder andere recyclebare biervaten. Als werkgever biedt OneCircle haar medewerkers erkenning voor hun harde werken. En als dat werk dan ook nog eens in lijn ligt met de ambities van de organisatie, maak je als medewerker kans op de Kernwaarde-Award! Ook het vieren van successen zit sterk in de organisatiecultuur geweven.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified