Menu

Great Place To Work-Certified™

Nutsschool Woonstede

Great Place To Work™ Certified
April 2022 - April 2023

Over deze organisatie

Nutsschool Woonstede is een openbare basisschool met 230 leerlingen in Den Haag Zuid-West. Een basisschool die de visie van 'Vreedzaam' onderschrijft en waar jonge en ervaren leerkrachten zich elke dag inzetten voor het mooiste onderwijs, zodat kinderen elke dag met plezier naar school komen.

Edwin Henderik, Leerkracht in Opleiding
“Wat Woonstede voor mij een fijne werkplek maakt zijn vooral de behulpzame, fijne collega's. Iedereen heeft een positieve instelling. Daarbij vind ik de persoonlijke aandacht heel prettig. Dit zorgt voor een gezellige, warme sfeer.”
Nina Schmitz, Directeur
“Van bevlogen leraren leren kinderen het meest. We doen er alles aan om voor de kinderen, de ouders en het team een fijn schoolklimaat te creëren. We staan bewust stil bij de werk- en privé balans, mooie en feestelijke momenten en wekelijks wordt er na schooltijd samen gesport, een uitgelezen kans voor teambuilding en ontspanning.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Nutsschool Woonstede

 

Op Nutsschool Woonstede krijgen startende en nieuwe collega's een persoonlijke onboarding, we noemen dit 'een vliegende start op Woonstede'. De vliegende start wordt gegeven door een externe coach en een maatje binnen het team. Daarnaast krijgen nieuwe collega's een tour langs verschillende collega's, die vanuit hun specialisme, vertellen over de visie en de werkwijze van de school. 

 

Speciaal voor startende leerkrachten is er het programma 'De Gelukkige Klas' van huisacademie van ons schoolbestuur Lucas Onderwijs, waar ontmoeting met gelijkgestemden centraal staan, waar vraagstukken die je als startende leerkracht tegen kunt komen besproken worden en waar ruimte is voor intervisie. Dat vele leerkrachten in opleiding na hun stage bij ons blijven, is een kroon op ons werk.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified