Menu

Great Place To Work-Certified™

Networking4all

Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024

Over deze organisatie

Networking4all is een deskundige en servicegerichte leverancier van SSL certificaten en cybersecurity solutions. Wij bieden een uniek holistisch aanbod op het gebied van cybersecurity diensten met als doel ontzorgen. Onze diensten zijn gericht op de drie pijlers van informatiebeveiliging mens, proces en techniek. Mede door onze flexibele en persoonlijke aanpak hebben wij altijd een passende oplossing.

Erdem Coban Kilinc, Managing Director
“Networking4all staat voor verbinding en ontwikkeling. Wij kijken altijd naar de mens achter de werknemer. Samen zorgen we ervoor dat jij blijft groeien. Tegelijkertijd vieren we samen successen en behouden we plezier op het werk. Op die manier borgen wij de balans tussen privé en werk, waar jij ook profijt van hebt. Respect, eerlijkheid, kameraadschap, trots en geloofwaardigheid, dat vinden wij belangrijk.”
Ron Willigers, Product & Marketing Manager
“Networking4all staat nooit stil! Een moderne organisatie waar iedereen meetelt, waar elke idee wordt gehoord en samen successen worden behaald. Daarbij staat teamwork hoog in het vaandel, zowel binnen als tussen de afdelingen waar een individu op zijn/haar eigen manier kwaliteiten toevoegt aan de werkvloer.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Networking4all

Networking4all staat voor ontwikkeling. Dit doen wij door continu te blijven innoveren. Omdat wij nooit stilstaan springen onze medewerkers steeds meer op de lange termijn trein. In de eerste drie maanden van 2023 hebben we reeds 10+ jaar jubileums mogen uitreiken aan ons personeel en hier zijn wij uiteraard onwijs trots op!

Solliciteren is een avontuur;een samenwerking aan gaan. Wij bieden bij Networking4all kansen voor zowel starters op de arbeidsmarkt als voor specialisten met ervaring. Wij geloven in mooie 1-2tjes, voorzetten en inkoppen! Ook geven we graag terug middels onze Networking4all Academy die tevens in de planning staat.

De onboarding is een succes als jij je thuis voelt. Plezier op je werk is voor ons heel belangrijk! Een goede balans tussen privé en werk staat bij Networking4all hoog in het vaandel. Daarom beginnen we met een feel-good Networking4all welkomstpakket. Daarnaast verzorgen we je werkplek tot in de puntjes, zowel thuis als op kantoor.

Binnen de Networking4all familie heerst er een open, veilige werkcultuur, persoonlijk contact en prettige communicatie tussen collega's. We streven allen naar een gemeenschappelijk doel en eenieder zal dan ook de ondersteuning en waardering krijgen om dit te behalen.

Elke afdelingsverantwoordelijke zal zich bij jou melden om over zijn/haar fantastisch team en werkzaamheden te vertellen. Zo krijg je in een persoonlijke sfeer een breed beeld van de organisatie. Jouw leidinggevende zorgt ervoor dat je niets tekort komt en deze is tevens jouw klankbord voor alle openstaande vragen. Met optimale ondersteuning en een gezonde dosis vrijheid start jij aan jouw Networking4all avontuur!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified