Menu

Great Place To Work-Certified™

Netvlies

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024

Over deze organisatie

Netvlies is een digital agency in hartje Breda. Geen managers, zelfsturende teams, scrummen mét de klant op kantoor, feedback van je collega’s en werken vanuit talent. We helpen klanten voorsprong nemen met een onderscheidende strategie, toekomstbestendige technologie en resultaatgerichte marketing.

Bart, Drupal Developer
“Je mag je rol invullen op een manier die bij jou past. Daarnaast heerst een fijne persoonlijke sfeer. Iedereen gaat op een authentieke manier met elkaar om en wordt in zijn of haar waarde gelaten. Je bent niet het zoveelste nummertje, maar echt een toevoeging aan de organisatie.”
Philip, Directielid
“Netvlies is een creatieve en innovatieve mensenorganisatie. Werken zonder managers schept ruimte voor ondernemerschap, talentontwikkeling en eigenaarschap.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Netvlies

Nieuwe collega’s krijgen voor hun eerste werkdag een welkomstkaartje thuis gestuurd. Om de eerste dagen goed te beginnen, staat een buddy voor je klaar. Om je kennis te laten maken met collega's, het pand te laten zien en om praktisch te ondersteunen met systemen, inloggegevens etc. Je kent je buddy al van je sollicitatiegesprekken. Op je nieuwe werkplek vind je naast je laptop, een pakket met Netvlies trui, sokken en een roze handboekje. In dit boekje staat op een leuke manier beschreven wat je van ons mag verwachten, wat wij van jou verwachten en ‘spelregels’ die van belang zijn om van goed start te kunnen gaan.

In de eerste weken maak je zoveel mogelijk kennis met onze manier van werken, door middel van speeddates, onboarding sessies, scrum trainingen en uitleg over hoe we met elkaar samenwerken en communiceren. We helpen je inzicht te krijgen in je talenten met een talentenanalyse en willen dat je door middel van jobcrafting die talenten zoveel mogelijk inzet en van toegevoegde waarde bent. Na de eerste maand evalueren we samen hoe de samenwerking bevalt. Je collega’s geven tips en tops. Na zes maanden ontvang je je eerste 360 graden feedback.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified