Menu

Great Place To Work-Certified™

Nedflex

Great Place To Work™ Certified
September 2023 - September 2024
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2022 - Augustus 2023

Over deze organisatie

Wij zijn Nedflex. Zeg het maar. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. Binnen Nedflex staan wij voor onze kernwaarden flexibel, samen, eigenzinnig en groei. Niets is voor ons te gek en er is altijd een oplossing.

Coralie, Re-integratie adviseur
“Bij Nedflex heb ik de ruimte gekregen om te groeien, ontwikkelen en mijn kennis te delen door anderen te begeleiden naar een passende werkplek. Dit geeft mij enorm veel voldoening!”
Ramona Huiberts, HR Manager
“Wij kijken verder dan alleen naar werkervaring en opleiding, wij focussen op waar iemand zijn kracht ligt! Door vrijheid, groeikansen en het vertrouwen krijgen collega's de ruimte om mooie stappen in hun ontwikkeling te maken. En daar ben ik zelf een mooi voorbeeld van!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Nedflex

Nieuwe collega's worden verwelkomd met champagne! Nedflex grijpt namelijk iedere kans aan om iets te vieren.

Jouw eerste dag start je samen met andere nieuwe collega's, waarmee je de eerste maand veel optrekt. In het onboardingsprogramma leer je tijdens kennismakingsgesprekken alle afdelingen kennen, heb je trainingen zoals hoe communiceren wij eigenlijk met onze klanten, diversiteit en timemanagement, maar staat er ook een vragenuurtje met onze beide directieleden Nick & Martine op het programma.

Daarnaast heb je jouw eerste weken een buddy waar je alles aan kan vragen wat je wil. Maar ook andere collega's staan open om iedereen te helpen en samen te zorgen voor het beste resultaat!

En wanneer je echt jouw collega's en Nedflex gaat leren kennen is op de kwartaalborrels, jaarlijkse teamuitjes of tijdens soepdag in de kantine. En oja, in onze groepschat 'de kantoortijgers' komt regelmatig de vraag iemand zin in lunch? voorbij en sponsoren we trouw met z'n de lokale broodjeszaak.

Zie jij jezelf ook werken bij Nedflex? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified