Menu

Great Place To Work-Certified™

Myler Media

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024

Over deze organisatie

Myler is een mobile agency gespecialiseerd in het ontwikkelen van native, react native, web apps en iot-solutions. In co-creatie met onze partners ontwikkelen wij digitale producten die het leven van mensen makkelijker maken. Spreading appiness since 2012.

Kim van der Meulen, iOS Developer
“Je krijgt hier de vrijheid, tijd en middelen om jezelf écht te ontwikkelen.”
Jotam Dveer, Head of Strategy
“Zelfsturing, eigenaarschap en vrijheid zijn niet slechts waarden, maar de levendige wortels van onze cultuur. De waardering van collega's is meer dan erkenning: het bevestigt wie we zijn en waar we voor staan!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Myler Media

Bij Myler geloven we dat een succesvolle onboarding essentieel is voor het creëren van een positieve en productieve werkomgeving. We hebben dus ook het onboardingsprogramma zo ingericht om jouw kennismaking met Myler zo soepel en waardevol mogelijk te laten verlopen. Dit doen we aan de hand van ons eigen onboardingsmagazine. Of je nu net begint in de professionele wereld of je brengt jarenlange ervaring met je mee, ons onboardingsprogramma is voor iedereen die het Myler team binnenstapt. Let’s go!

Pre-boarding
Nadat jij je handtekening op je arbeidscontract hebt gezet, zijn wij direct aan de slag gegaan met jouw pre-boarding. Dit houdt in dat we er voor hebben gezorgd dat jouw hele ‘gear’ voor je klaarligt. Je nieuwe laptop + toegang tot belangrijke accounts zijn voor je geïnstalleerd. Het is slechts nog een kwestie van configureren en je bent klaar. Alles wat je nodig hebt ligt voor je klaar op je bureau of krijg je overhandigd.

Onboarding
Nadat je je broodnodige apparatuur ontvang hebt, nemen we graag een foto van je. “Say cheese!’ Deze foto kunnen wij en jij vervolgens delen op social media om de hele wereld te laten weten dat jij ons team komt versterken. Daarna word je rondgeleid door de GruyterFabriek. We laten je de beste spots zien op het terrein en maken je de wegwijs door het gebouw. Mocht je alsnog een keer verdwalen in je eerste paar weken dan kun je gewoon bellen of appen en halen we je op. Je zal niet de eerste zijn ;)

Onboarding checklist
Samen lopen we de onboardingschecklist langs. Op deze checklist staat alles wat je gaat doorlopen tijdens jouw onboardingsprogramma. Sommige taken kunnen we direct afvinken en sommige taken komen op op jouw to-do list te staan. Je mag dus gelijk aan de slag. Probeer zo veel mogelijk in je eerste week als af te vinken. Dan ben je zo snel mogelijk up and running.

Buddy systeem
Op jouw eerste dag krijg je een een buddy toegewezen. Dit is je go-to-guy 'o girl die antwoorden heeft op al jouw vragen (maar écht). Komen jullie er samen niet uit, dan kun je vast iemand anders aan de mouw trekken.

Graag nemen we je ook mee in een aantal praktische zaken die van belang zijn om je tijd bij Myler zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vragen zoals: ‘Waar vraag ik mijn verlof aan? Bij wie moet ik mij ziek melden? En hoe zit dat met een workation?’ Al deze informatie vind je allemaal terug in ons onboardingsmagazine.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified