Menu

Great Place To Work-Certified™

Mundipharma Pharmaceuticals B.V.

Best Workplaces™ Europe 2020 - Multinational
Positie 12
Best Small Workplaces™ 2020
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020
Best Small Workplaces™ 2019
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
December 2018 - December 2019

Over deze organisatie

Wij zijn Mundipharma Nederland. Onderdeel van een wereldwijd netwerk van organisaties en waarbij er samenwerking plaatsvindt op Europees niveau. We hebben één gezamenlijk doel, namelijk: To Move Medicine Forward! Het netwerk maakt ons uniek; het biedt ons de mogelijkheid op internationaal niveau gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en commerciële expertise. Tegelijkertijd biedt het ons de ruimte om te focussen op de Nederlandse markt en maatwerk te kunnen leveren. Met ruim dertig medewerkers in Nederland zetten wij ons elke dag in om het leven van patiënten te verbeteren. Dat is voor ons To Move Medicine Forward. Wij doen dat door geneesmiddelen op de markt te brengen die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij diverse ziektes en aandoeningen. Ons portfolio bestaat uit geneesmiddelen op het gebied van diabetes, respiratoire ziekten, oncologie, pijn en biosimilars.

Merel Beckers-Ekelschot
“Persoonlijke groei betekent op korte of lange termijn ook groei voor Mundipharma. We zien onszelf dan ook als belangrijkste factor van het succes. We houden van uitdagingen en blijven ons ontwikkelen in allerlei vormen. Met deze insteek is Mundipharma niet alleen een fijne werkgever, maar ook onderscheidend in onze markt!”
Floris Bongenaar
“Om van betekenis te kunnen zijn voor de Nederlandse gezondheidszorg, inspireert Mundipharma ons het beste uit onszelf te halen. We willen van elkaar leren en gaan graag de uitdaging aan om het beter te doen. We maken hier tijd voor, kijken vooruit en zoeken naar verbetering. Zo bouwen we samen aan ‘To Move Medicine Forward’.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Mundipharma

Voor iedere rol is Mundipharma op zoek naar teamspelers met talent die zich kunnen vinden in de manier hoe wij met elkaar werken. Daarom kijken wij niet alleen naar het CV, maar ook naar de persoon erachter. Ook voor de kandidaat is het belangrijk om een goede keuze te maken. Tijdens het werven komt daarom ruimschoots aan bod wie wij zijn, hoe wij werken en welke toegevoegde waarde we elkaar kunnen bieden. Zo komen wij tot de beste match!

Kom je bij ons werken? Dan willen wij dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. Daarom zorgen wij ervoor dat alles wat nodig is voor een goede start, geregeld is!

Zo ontvang je voor je eerste werkdag een welkomstbrief met daarin zowel praktische informatie over ‘werken bij Mundipharma’ als de agenda voor het inwerk- en opleidingsprogramma. Op deze manier weet jij als nieuwe medewerker wat je de eerste periode te wachten staat. Indien er voor de uitvoering van de functie een leaseauto nodig is, dan wordt deze in overleg met jou al voor je eerste werkdag thuisbezorgd, zodat je direct met deze auto naar kantoor kan komen.

Tijdens je eerste werkdag heet je leidinggevende je welkom en neemt uitgebreid tijd voor een introductie. Je wordt rondgeleid in ons prachtige kantoor in Leusden en ontmoet je collega’s.

Wij willen graag leren van jou als nieuwkomer. Daarom plannen wij na drie maanden een evaluatiegesprek in om te horen hoe jij tegen de organisatie aankijkt!

Benieuwd of we momenteel openstaande vacatures hebben? Kijk dan op de carrière pagina op onze website.

Contact
Margreet Heerspink
Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified