Menu

Great Place To Work-Certified™

Motion10

Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
December 2021 - December 2022
Great Place To Work™ Certified
December 2020 - December 2021

Over deze organisatie

Onze missie is ‘De Cirkel van Groei’. Onze nieuwsgierigheid naar de doelen die organisaties drijven, is even belangrijk als onze kennis van technologie. Om succes te blijven garanderen, zorgen wij dat onze medewerkers blijven groeien, waardoor onze klanten blijven groeien.

Roald Huijsdens
“Motion10 is een GPTW, omdat de mens centraal staat. Motion10 biedt een informele en inspirerende werkomgeving waarin medewerkers, maar ook klanten zich, snel thuis voelen, waarin iedereen gelijk is, eenieder met wederzijds respect en vertrouwen behandeld wordt. Een werkomgeving waarin je gemotiveerd bent, blijft en wordt door de vele doorgroeimogelijkheden, uitdagende klantopdrachten, inspirerende collega’s en de mogelijkheden tot het ontplooien van eigen initiatieven. Een fijne werkomgeving waarin de juiste balans tussen hard werken en veel plezier heerst.”
Alice Zanders
“Ik ben trots op Motion10 en dankbaar dat we het samen mogelijk maken om een werkomgeving te creëren die als Great Place To Work gewaardeerd wordt. Medewerkers kunnen zichzelf zijn, krijgen veel verantwoordelijkheid, voelen zich eerlijk behandeld, het management is gemakkelijk benaderbaar en last but not least, medewerkers zijn supertrots zijn om anderen te vertellen dat ze bij Motion10 werken. Zo is de cirkel weer rond:-). #werkenbijMotion10”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Motion10

We willen graag dat nieuwe medewerkers zich meteen thuis voelen bij Motion10. Voordat je als nieuwe medewerker start, wordt er al een bloemetje, als Welkom, naar je huisadres gestuurd en wordt je geïntroduceerd binnen Motion10. Op de eerste werkdag ontvang je een laptop en krijg je een buddy toegewezen. In de eerste werkweek maak je kennis met je nieuwe collega's, met Motion10, maar ook bijvoorbeeld met de stad Rotterdam. Je hebt interactieve sessies om alle afdelingen beter te leren kennen, er is een workshop om op een visuele manier jezelf te introduceren, zodat wij ook weten wie je bent, je maakt filmpjes en gaat echt op ontdekkingstocht bij en naar Motion10. Natuurlijk beseffen we dat je inwerktijd langer duurt dan deze week, maar een goed begin is het halve werk.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified