Menu

Great Place To Work-Certified™

Mobilee

Best Medium Workplaces™ 2024
Positie 1
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024
Best Workplaces™ Europe 2023 - Medium
Positie 31
Best Medium Workplaces™ 2023
Positie 2
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023

Over deze organisatie

Bij Mobilee management & advies geloven we in slimmere, efficiëntere, en klantvriendelijkere digitale transformaties. Onze toegewijde consultants maken dit mogelijk. We bieden volledige begeleiding in de reis van A tot Z in de wereld van digitale transformatie. Elk traject is maatwerk, volledig afgestemd op de huidige situatie van de opdrachtgever.

Dat doen we onder meer voor verzekeraars, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, overheidsinstanties en zakelijke dienstverleners. En dit doen we goed want inmiddels zijn wij, volgens MT1000, niet meer weg te denken uit de top 5 van beste organisatieadviesbureaus in Nederland. Mobilee heeft een indrukwekkende klantwaardering van gemiddeld 9,2 en is drie jaar op rij door MT Sprout bekroond als één van de toonaangevende adviesbureaus in Nederland.

Leander Bloemers, Partner
“Een gezonde bedrijfscultuur is al jaren een speerpunt binnen onze organisatie. Jezelf kunnen zijn, samenwerken, elkaar helpen en ontwikkeling staan hierbij centraal. We investeren al jaren in onze cultuur op het gebied van ontwikkeling, inspiratie en ontspanning en hoopten daarmee op een mooi resultaat maar dit overtreft al onze verwachtingen.”
Mart Klifman, Consultant
“Voor mij als consultant met de expertise wendbaar organiseren is Mobilee management & advies de ideale werkgever. Mobilee denkt goed met mij mee en zorgt ervoor dat ik opdrachten kan doen die overeenkomen met mijn beoogde groei op het vlak van Agile werken. En dat ook nog eens bij hele gave klanten. In mijn huidige rol als Scrum Master kan ik binnen Mobilee rekenen op een grote groep collega’s die vergelijkbare opdrachten doen en waarmee ik regelmatig kan sparren over de invulling van mijn rol. Het delen van deze passie voor het agile werken en leren van elkaar zorgen ervoor dat ik blijf groeien in mijn rol bij de klant en als persoon. ”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Mobilee

Vanuit Mobilee is een goede onboarding echt teamwork en zijn er verschillende personen en rollen betrokken voor het warme welkom. De onboarding start al vanaf het moment dat bekend is dat de persoon bij Mobilee in dienst treedt. Er is contact met Officemanagement om de praktische zaken voorafgaand aan de eerste dag al goed te regelen, zodat het op de eerste dag gaat om echt starten. Daarnaast gaat een accountmanager direct aan de slag om voor de weg naar een eerste opdracht goed te faciliteren. 

Ons Office Management zorgt voor een warm welkom, doordat er op de eerste dag een welkomsgesprek is.  Hierin wordt de collega meegenomen in hoe werkt het binnen Mobilee en worden alle praktische zaken rondom laptop, accounts, telefoon en mobiliteit geregeld en krijg je een goede indruk van de fijne uitvalsbasis die ons kantoor op Creative Valley biedt.

Daarnaast krijg je een HR-Manager die de collega gaat begeleiden in de loopbaan en persoonlijke ontwikkeling van de collega. In de eerste week is er altijd contact en worden er afspraken gemaakt over op welke manier de begeleiding plaats vind en hoe vaak en op welke wijze er contact is.

Verder krijgt iedere collega een buddy. De buddy is iemand die in een vergelijkbare rol werkzaam is bij Mobilee.  Deze persoon helpt de collega op laagdrempelige manier op weg in alle praktische zaken en vragen die een collega tegen komt en vooral ook het delen van ervaringen en indrukken. 

Zo ontstaat er een netwerkje rondom de collega waarin er aandacht is voor de persoon en de start en wordt deze zo veel mogelijk afgestemd op de nieuwe collega. Om daarmee ook een goede basis te bieden voor de gehele loopbaan binnen Mobilee. 

Als je bij ons komt werken in de functie van consultant start ook direct de weg naar de eerste opdracht. Een van onze accountmanager neemt contact op om de wensen en verwachtingen te bespreken rondom inzet op een opdracht. Nadat de wensen en verwachtingen duidelijk zijn zal er gezamenlijk gewerkt worden om het profiel op te maken/aan te scherpen en eventueel te kijken daar waar er nog iets ontbreekt om de gewenste opdracht uit te voeren ondersteuning kan worden geleverd vanuit Mobilee. En deze ondersteuning stopt natuurlijk niet na de onboarding periode.

Doel is uiteindelijk om in de eerste maand dat de collega bij Mobilee start ook te starten in een passende opdracht. En na de start in de opdracht zal er contact blijven tussen de collega en de accountmanager. En natuurlijk wordt het onboardingproces bij een klant gevolgd.   

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified