Menu

Great Place To Work-Certified™

Majestic

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024

Over deze organisatie

Majestic is een internationaal opererende importeur/groothandel op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en onderdeel van het beursgenoteerde Bunzl Plc. Majestic is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige PBM en services die onze klanten helpen hun werknemers veilig te houden.

Maidy Wensveen, Business Development Manager
“Majestic is een geweldig bedrijf. Een inspirerende werkomgeving, waar teamspirit en innovatie samenkomen. Hier bloeit talent, en elke dag brengt nieuwe kansen en uitdagingen die wij als team met elkaar oppakken. Het is geweldig om hier deel van te mogen uit maken!”
Lucas de Koning, Managing Director
“Het behalen van de Great Place To Work-certificering is geen eindpunt. Het is een mindset, een levensstijl. Het is de kern van de identiteit die we met elkaar koesteren. “Protect what really matters” is tenslotte de passie en belofte van ons mooie bedrijf.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Majestic

Als nieuwe collega maak je direct onderdeel uit van Majestic. Wie we zijn en waar we voor staan? Dat zie je terug in onze kernwaarden. Ze sturen ons gedrag, bepalen onze beslissingen en creëren een samenhangende cultuur. Deze kernwaarden zijn gewoon wie we zijn, het zit in ons DNA. Ze passen als een handschoen.

Meesters
Wij zijn experts in ons vak. We zetten graag onze schouders onder dagelijks werk én ontwikkeling. Dat betekent dat we door middel van een persoonlijk opleidingsbudget blijven investeren in de ontwikkeling van onze mensen.

Slagvaardig
Wat er ook op ons afkomt, verwacht of onverwacht, we pakken het met 2 handschoenen beet. We zijn een organisatie met korte lijnen, werken met afdelingsoverschreidende werkgroepen aan verschillende thema’s en vieren onze successen.

Betrokken
Betrokken bij het team, collega’s, leveranciers, klanten en onze eindgebruiker. De menselijke kant van onze branche maakt ons extra toegewijd om het elke dag beter te doen.
Daarnaast zetten we ons als organisatie in voor de maatschappij door middel van vrijwilligersdagen en bieden wij jou als werkgever een gezonde lunch, vers fruit en veilige werkplek.

Plezier
Zaken doen moet leuk zijn, met elkaar en met onze klanten. Dat blijkt gelukkig prima te combineren met het dagelijkse werk! Zo hebben we wekelijks een vrijdagmiddagborrel, diverse evenementen en zijn we gewoon een heel gezellig team!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified