Menu

Great Place To Work-Certified™

Lux Consulting

Great Place To Work™ Certified
April 2024 - April 2025
Great Place To Work™ Certified
April 2023 - April 2024

Over deze organisatie

Lux Consulting is een energieke club consultants met een hands-on benaderingswijze. Lux zet zich in voor bedrijven die zich bezighouden met de energietransitie en draagt daarmee bij aan de doelstelling om Nederland in 2050 klimaatneutraal te maken. Samen met opdrachtgevers worden complexe vraagstukken over marktprocessen, digitale transitie en implementaties opgelost. Klanten van Lux zijn DSO’s, TSO’s, energieleveranciers, water- en warmtebedrijven. Daarnaast ook bedrijven die een grote rol spelen in de energietransitie zoals, gemeenten of branche organisaties.

Leann Naessens, Medewerker
“Lux is een leuk, jong bedrijf om voor te werken met fijne collega’s. Het is een bedrijf waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Door de enorme uitdagingen in de energietransitie ben ik blij dat ik dit op de voorgrond kan meemaken en actief deze uitdagingen kan aangrijpen. Als medewerker van Lux Consulting heb je de mogelijkheid je optimaal te ontwikkelen door verschillende opleidingen en cursussen te volgen. Daarnaast mogen wij meedenken en werken aan de groei van het bedrijf. Je bent echt van toegevoegde waarde in de Lux organisatie en bij de toonaangevende opdrachtgevers die wij bedienen.”
Jeroen Stooker & Jonathan Zigter, Eigenaren
“Als eigenaren van Lux Consulting zijn wij ongelooflijk trots op ons team! Naast kennis en expertise over de energietransitie, zijn alle collega's gericht op het ontzorgen van onze klanten. Proactief de handen uit de mouwen. Wij stimuleren een informele bedrijfscultuur, waardoor we een hecht team hebben, dat onderling ook veel kennis uitwisselt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we continu investeren in het plezier en de groei van onze medewerkers, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en daarmee bijdragen aan successen bij de opdrachtgevers. Het is geweldig om te zien hoe ons team samenwerkt en daarmee fantastische resultaten behaalt.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Lux Consulting

Welkom bij Lux!

Je hebt gesprekken gehad met je aanstaande collega's en met de eigenaren van Lux Consulting en vandaag is de dag dat je bij ons gaat starten. Je wordt opgevangen in ons clubhuis in Breda, daar staat een collega je al op te wachten. We zorgen voor een kop koffie of thee en we stellen je aan iedereen voor die je nog niet hebt ontmoet. We zijn een hecht team, daarom vinden we het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen.

Nadat je bent geland, gaan we ervoor zorgen dat je mobiele telefoon, laptop en auto voor je in orde zijn. Aan het einde van je eerste dag ontvang je ook direct de sleutel van het clubhuis. Je zult kennismaken met alle tools en documenten die er zijn, om jouw start zo soepel mogelijk te laten verlopen. In de eerste periode zal je je bezighouden met het leren kennen van je collega's, daarvoor ga je 1-op-1 momenten met iedereen inplannen. Ook worden er professionele foto's van je gemaakt en we gaan op zoek naar een toffe opdracht die bij jou past. In aanloop naar die opdracht wordt je gecoacht en ondersteund door je collega's, waarbij je te allen tijde terecht kunt voor vragen.

Om je een kickstart te geven, mag je ook je PSM I en je PSPO I certificeringen direct halen, meteen een mooie toevoeging op je CV (indien je die nog niet hebt)! We staan sowieso open voor professionele ontwikkeling, dus zie je een cursus of opleiding die je interesseert en kun je motiveren waarom je dit verder gaat helpen? Daar staan wij zeker voor open!

Na deze eerste periode organiseren we graag een borrel met het team in het clubhuis. We zijn blij om je bij onze gedreven club te voegen!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified