Menu

Great Place To Work-Certified™

Lloyds Bank

Great Place To Work™ Certified
Februari 2023 - Februari 2024
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 9
Best Large & Multinational Workplaces™ 2017
Positie 8
Best Large & Multinational Workplaces™ 2016
Positie 21

Over deze organisatie

Lloyds Bank is een handelsnaam van Bank of Scotland plc, onderdeel van Lloyds Banking Group. De groep is in 2009 ontstaan vanuit een fusie tussen een aantal bekende Britse financiële instellingen, waaronder Lloyds Bank en Bank of Scotland. De gezamenlijke geschiedenis gaat eeuwen terug en begon in 1695 met de oprichting van Bank of Scotland. Vandaag de dag is Lloyds Bank de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië, gevestigd in 8 landen met circa 90.000 medewerkers wereldwijd.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Lloyds Bank

Op zoek naar een toegankelijke organisatie zonder hiërarchische bedrijfscultuur, waarbij vernieuwing en eigenheid hoog in het vaandel staan? Dan moet je bij Lloyds Bank zijn. Zit je daarnaast vol met goede ideeën en suggesties? Daar is het managementteam dol op! Persoonlijke ontwikkeling speelt namelijk een grote rol binnen deze organisatie: Lloyds Bank biedt een ruim aanbod aan uiteenlopende opleidingsmogelijkheden. Aan kameraadschap eveneens geen gebrek bij deze werkgever. Zo worden gezamenlijke successen of andere speciale gelegenheden ruimschoots en samen met alle andere collega's gevierd. Ook weet deze organisatie haar eigen medewerkers op een slimme manier te ondersteunen, door gebruik te maken van de kennis en expertise die zij in huis heeft. Zo kun je bij Lloyds Bank onder andere financiële hulp ontvangen en trainingen volgen om je examenvrees tegen te gaan. En mocht je geen zin hebben om 8 uur lang achter je bureau stil te zitten? Dan is de daily exercize voor jou de perfecte oplossing!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified