Menu

Great Place To Work-Certified™

Lindenhaeghe

Great Place To Work™ Certified
September 2023 - September 2024
Best Small Workplaces™ 2019
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
November 2018 - November 2019

Over deze organisatie

In 15 jaar tijd is Lindenhaeghe uitgegroeid van een minikantoortje in Slot Zeist tot een goedlopend een opleidings-, trainings- en exameninstituut voor (financieel) professionals. Je kunt bij ons terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Meer over ons lees je onder het kopje ‘Werken bij’.

Esther
“Een bedrijf dat zó gelooft in mensen, kun je alleen maar great noemen!”
Nicole
“Nog meer transparantie en het personeel weet dingen eerder dan de directie.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Lindenhaeghe

Waar staan we voor: missie
Met onze vakopleidingen zijn wij al jaren marktleider. Onze specialistische financiële opleidingen staan hoog aangeschreven. Ons examenbedrijf bestaat sinds 2013 en sinds 2016 verzorgen wij ook trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De combinatie van vakopleidingen enerzijds en (advies)vaardigheden anderzijds, geeft onze missie ‘complete ontwikkeling voor professionals toegankelijk maken’ betekenis.

Waar gaan we naar toe: visie
Vanuit onze hoofdvestiging in Bilthoven adviseren en stimuleren we dagelijks vele (financieel) professionals. Met onze Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling zijn wij hard bezig met het veroveren van een nieuwe markt: die van de (oudere) millennial die op zoek is naar betekenis en zingeving. Dit is onze lijn voor de toekomst: het op een toegankelijke en fun-manier (over)brengen van kennis, betekenis en zingeving

Er werken momenteel zo’n vijftig mensen bij Lindenhaeghe. Samen werken we dagelijks hard aan het doorvertalen van onze missie en visie. Allemaal baseren we ons daarbij op de kernwaarden van Lindenhaeghe, het fundament van ons bedrijf: Teamplayer, Ambitieus, Flexibel en Onbevreesd.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Lindenhaeghe? Ga naar de vacaturepagina

Wil jij werken bij een echte Great Place to Work? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.
Of neem contact op met Nancy van Bergen via 030-204168.

Contact
Nancy van Bergen
Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified