Menu

Great Place To Work-Certified™

Lindenhaeghe

Great Place To Work™ Certified
September 2023 - September 2024
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022
Best Small Workplaces™ 2019
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
November 2018 - November 2019
Best Medium Workplaces™ 2017
Positie 10

Over deze organisatie

Bij Lindenhaeghe werken we als één team aan een gezamenlijke missie: financieel professionals en organisaties de beste dienstverlening bieden. Samen leveren we iedere dag weer nieuwe topprestaties. Prestaties die écht het verschil maken voor onze opdrachtgevers en klanten.

Shahen
“Vooral vanwege mijn achtergrond binnen de sector vind ik het heel waardevol bij te kunnen dragen aan het opleiden van onze deelnemers tot professionals binnen de financiële branche.”
Jelle
“Het begon met een bijbaan naast mijn studie, inmiddels ben ik fulltime in dienst. Heel fijn hoeveel flexibiliteit er geboden werd als ik het drukker had met school.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Lindenhaeghe

We zijn een dynamische en hard groeiende organisatie die gelooft in het bieden van kansen. Als jij floreert, doen wij dat als organisatie namelijk ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in de opleidings- en doorgroeimogelijkheden van onze collega’s.

Ons hoofdkantoor zit in Rotterdam. Daarnaast hebben we een opleidings- en examencentrum in Bilthoven. Bij Lindenhaeghe werken we hybride, met een perfecte afwisseling tussen thuis en met het team op kantoor te Rotterdam. Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Je vindt ons team op onze website.

Ook graag bij ons aan de slag? Neem dan vooral een kijkje op onze Werken bij-site, we komen graag met je in contact!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified