Menu

Great Place To Work-Certified™

Lerøy Seafood Netherlands

Great Place To Work™ Certified
Februari 2023 - Februari 2024

Over deze organisatie

Lerøy Seafood Netherlands is onderdeel van het beursgenoteerde Lerøy Seafood uit Noorwegen. Dagelijks houden wij ons bezig met de productie en ontwikkeling van ready-to-eat producten en de verkoop en distributie van ons seafood-assortiment. Door onze ambities, maar ook onze passie en gedrevenheid om een fantastisch product te produceren, zijn wij een strategische speler voor zowel de nationale- als internationale zalmmarkt.

Roelinda de Ridder, Supply Chain Manager
“De visindustrie blijft een dynamische en uitdagende markt, waarbij we bij Lerøy samenwerken om met een oeroud recept nieuwe innovatieve producten te creëren. Hoewel we inmiddels zijn uitgegroeid tot een grote internationale speler, blijft de werksfeer toch warm, open en vrij. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei en er wordt hierbij niet alleen gekeken naar jouw talenten, maar ook naar jou als persoon. Ik voel me hierdoor zeker van waarde bij Lerøy en kan alleen maar trots zijn dat wij onszelf een Great Place To Work mogen noemen!”
Bart Geuchies, Plant Manager
“Lerøy Seafood Netherlands is voor mij een Great Place to Work, omdat Lerøy een geweldige organisatie is, met oog voor de medewerker. Iedereen mag hier zichzelf zijn en kan zijn talenten ontwikkelen om gezamenlijke doelstellingen te behalen. Ik ben daarom trots om hier een onderdeel van te mogen zijn.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Lerøy Seafood Netherlands

We zijn altijd blij om nieuwe medewerkers te ontvangen! We vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega’s zich op hun gemak voelen bij ons. Daarom zorgen wij er op je eerste werkdag voor dat je warm ontvangen wordt én krijg je onze welkomstbox met daarin alle benodigdheden om direct van start te kunnen gaan.

Onze People Support Coördinator staat voor je klaar en maakt je wegwijs binnen onze organisatie. Hij of zij laat je als eerste kennismaken met je nieuwe collega’s en vertelt jou alles wat je wilt weten over onze organisatie. Je krijgt een rondleiding door onze vijf productielocaties zodat je precies weet wat er binnen onze organisatie allemaal gebeurt. Ook vakinhoudelijk helpt onze People Support Coördinator jou op weg met onder andere een inwerkschema voor de eerste weken.

Binnen onze organisatie is genoeg ruimte om leuke dingen met collega’s te doen en om hoogtepunten te vieren. Zo hebben wij jaarlijks een Nieuwjaars- of Paasontbijt en ontvang je van ons op je verjaardag een cadeautje. Daarnaast worden er ieder jaar leuke teamuitjes georganiseerd, waaronder een zomer-barbecue en een kerstmarkt!

Wil jij nou ook zulke toffe teamuitjes of zou je eens kennis willen maken? Wij nodigen jou graag uit om een bakje koffie te drinken samen!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified