Menu

Great Place To Work-Certified™

Lemontree

Great Place To Work™ Certified
Mei 2023 - Mei 2024
Great Place To Work™ Certified
Februari 2022 - Februari 2023

Over deze organisatie

Uw organisatie succesvol door geweldige ICT

Onze missie is “Uw succes mogelijk maken door geweldige ICT”. Dit doen wij door informatie- en communicatietechnologie toegankelijk, betrouwbaar, veilig en betaalbaar te maken met een geweldige gebruikerservaring en “first class” support. Het resultaat is rust in uw organisatie en focus op uw core business. Onze opdrachtgevers waarderen onze manier van werken met een 9,4 en omschrijven Lemontree op basis van 3 essentiële kernwaarden: competent, authentiek en transparant.

Peter
“Wat Lemontree zo leuk en uniek maakt? Allereerst de sfeer: elkaar helpen, veel vrijheid en gave initiatieven. En de personeelsuitjes zijn episch. En dat je in zo'n leuke werksfeer met topcollega's een 9,4 krijgt van je klanten, betekent alleen maar dat we een hele gave mix hebben tussen plezier en passie.”
Walter
“In de afgelopen vijf jaar heb ik heel veel mooie ervaringen opgedaan bij Lemontree. Ik heb aan superleuke projecten mogen bijdragen en zowel zakelijk als privé heel veel positieve herinneringen mogen maken bij dit leuke bedrijf. Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden, kansen en het fantastiche team.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Lemontree - Masters in ICT

Lemontree is een gezellige organisatie met heldere open communicatie en korte lijnen. Je treft er dagelijks een volle fruitmand aan en heerlijke Nespresso koffie. Kleine teams waar mensen zich thuis voelen en waar collegialiteit en plezier in het werk de boventoon voeren.

Werkend in een inspirerende omgeving in een kantoor tussen het groen van het mooie stadspark de Rijnstroom in Alphen aan den Rijn. Je kunt vóór en na werktijd sporten in de inpandige Lemon Gym en één van de fietsen pakken om in praktisch 1 minuut tijd naar het gezellige centrum te fietsen. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Er is maar één manier om erachter te komen, solliciteer op een van onze vacatures, kom langs of maak een afspraak om kennis te maken.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified