Menu

Great Place To Work-Certified™

Lely

Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023
Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020

Over deze organisatie

Robotica, AI, big data... geavanceerde technologie waarmee we een wereldwijde revolutie creëren in de agrarische sector. Onze 2.300 professionals, waaronder engineers, IT-ers, monteurs, dataspecialisten, projectmanagers en farm management adviseurs werken, wereldwijd, met geautomatiseerde oplossingen aan een winstgevende, duurzame en aangename toekomst voor melkveehouders.

Oh ja, we zijn voor de tweede keer Great Place to Work Certified. Ontdek zelf waarom. Make it legendairy.

Medewerker
“Bij Lely krijg je veel vrijheid om je ideeën uit te proberen en heb je ruimte om te groeien.”
Marijke Jansen, Executive Boardmember
“Bij Lely geloven we in “getting the best out of our people” en het is zo gaaf dat we hiervoor waardering krijgen van onze medewerkers en wederom Great Place to Work Certified zijn! Trots!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Lely

Al in de weken voor de start krijgt een nieuwe collega toegang tot onze pre-onboarding website met handige informatie en leuke feitjes.

Op de eerste dag is er een warm welkom! Vanaf hier wordt een nieuwe collega gedurende 2 maanden ondergedompeld in het werken bij Lely.

Zo is er een interactieve online sessie met andere collega's die net zijn gestart, waar onder andere de CEO zelf het Lely verhaal komt vertellen en er vragen gesteld kunnen worden, en via een live verbinding een collega zijn/haar boerderij en koeien met trots laat zien. En uiteraard daarin uitlegt welke Lely innovaties er op de boerderij worden gebruikt.

Ook gebruiken we break-outrooms waar we het gezamenlijk hebben over onze waarden en hoe we die kunnen toepassen binnen Lely. Naast deze sessie kan elke nieuwe collega een keer onze eigen Lely boerderij bezoeken waar de boer alles vertelt over de koeien, het bedrijf, de Lely producten en kunnen er alle vragen worden gesteld.

Collega's worden door HR persoonlijk meegenomen in de hoe-en-wat. Vanaf dag 1 heeft elke collega toegang tot de Lely Academy en binnen de eerste twee maanden is elke collega uitgenodigd voor een workshop waar het gaat over de regie pakken in je eigen ontwikkeling en daarover in gesprek blijven. Bij ons staat centraal dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen, vandaag en morgen.

Contact
Talent Acquisition Team
Stuur mij een e-mail Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified