Menu

Great Place To Work-Certified™

Lean Six Sigma Partners

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024

Over deze organisatie

Lean Six Sigma Partners (LSSP) is een consultancy- en trainingsbureau, gespecialiseerd op het gebied van verbeteren en verandermanagement. Wij zijn dagelijks bezig met het uitvoeren en begeleiden van Lean Six Sigma projecten in uiteenlopende sectoren.

Moniek Razenberg, Consultant/Trainer
“Wanneer mensen mij vragen wat voor werk ik doe, krijg ik vaak de reactie: ‘Zo dat is een leuke baan!’, en dat is het zeker, ik doe niet alleen opdrachten bij klanten als consultant, maar ik geef ook trainingen en coach mensen en teams op het gebied van verbeteren en veranderen.”
Marcus Bregman, Partner/Consultant/Trainer
“Lean Six Sigma Partners (LSSP) helpt organisaties te verbeteren, vernieuwen en veranderen. Wij inspireren beter samen te werken: meer kwaliteit in minder tijd. Ook jij kan ons helpen organisaties ‘fitter’ te maken! Consequent: LSSP’ers zelf ervaren ook een top werk/privé-balans.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Lean Six Sigma Partners

Bij ons onboardingsproces staat leren door te doen centraal. Wij geloven ook dat ´voor doen, samendoen, zelf doen´ het beste werkt bij zowel onze collega’s als klanten

Ons onboardingsproces bestaat, naast de administratieve en logistieke zaken, uit het wegwijs maken binnen LSSP door jouw buddy. Dit is vaak een ervaren (Master) Black Belt, en hij/zij helpt je met het alles wat je moet weten als trainer/consultant bij Lean Six Sigma Partners.

Je maakt kennis met de methoden, technieken en onze services en loopt ook mee met trainingen, je wordt vooral gestimuleerd om een deel ook te geven, mits hier natuurlijk al enige ervaring in is.

Afhankelijk van de mogelijkheden, loop je ook mee met een van de consultants bij een consultancyklus en coaching gesprekken.

De Onboarding sluiten we af met de “100 dagen” sessie. Hierin deelt de nieuwe collega, na 100 dagen in dienst te zijn geweest, zijn/haar ervaringen en eventuele feedback. Zo borgen wij dat er elke keer met een frisse blik naar ons bedrijf gekeken wordt en dat we daardoor blijven leren en aanpassen als organisatie.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified