Menu

Great Place To Work-Certified™

Kruizinga

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024

Over deze organisatie

Kruizinga helpt bedrijven hun processen continu te verbeteren. Door expertise, ondernemerschap en bewustzijn te combineren, vertrouwen onze klanten ons al meer dan 60 jaar. Dankzij ons uitgebreide assortiment opslag- en transportmiddelen en onze inzet voor klanten en medewerkers zijn we dé partner voor logistieke oplossingen.

Megan Lougheed, Customer journey designer
“Bij Kruizinga waardeer ik de gezellige sfeer, en de mogelijkheid om jezelf te zijn. Kruizinga is telkens bezig om haarzelf te verbeteren, zo zijn er veel positieve veranderingen voor werknemers toegepast binnen de arbeidsvoorwaarden. De snelle groei van Kruizinga biedt veel kansen.”
Boris Vildósola Bustos, CEO
“Als manager ben ik trots op ons alsmaar groeiende team toppers. Samen creëren we een omgeving waar vertrouwen, leren en respect belangrijke onderdelen van onze bedrijfscultuur uitmaken.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Kruizinga

Een goede start leidt tot een fijne, duidelijke werkomgeving. Daarom hebben we een inwerkprogramma voor al onze nieuwe collega’s, zodat we allemaal op dezelfde lijn zitten.

Op de eerste werkdag ontvang je een welkomstpakket en de tools zodat je goed kunt beginnen. Je ontmoet je nieuwe collega’s, krijgt een rondleiding en krijgt een uitleg over het inwerkprogramma en de systemen die je veel zult gebruiken. In de eerste week leer je meer over onze organisatie: van onze missie en visie tot computerprotocollen en HR-systemen.

Tijdens de eerste maand worden er kennismakingsgesprekken gepland met belangrijke afdelingen en collega’s. Ook loop je een dag mee in het distributiecentrum en volg je een OKR-training. Duidelijk en overzichtelijk werken vinden we belangrijk, zodat je met een goede basis aan de slag kunt!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified