Menu

Great Place To Work-Certified™

Kabisa

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2023 - Oktober 2024

Over deze organisatie

Kabisa een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van web- en mobiele apps, integraties & cloud oplossingen voor bedrijven. Met ruim 90 'Kabisanen' werken wij vanuit heel Nederland om onze klanten maatwerkoplossingen aan te bieden. Groei staat centraal binnen de organisatie. Het investeren in de groei van onze mensen leidt tot geslaagde projecten en daarmee dus ook weer groei voor onze klanten.

Pascal Widdershoven, Chief Technology Officer
“Kabisa is een Great Place to Work door onze unieke cultuur van continue verbetering en de verzameling creatieve mensen die dit bij elkaar gebracht heeft. De technische lat ligt erg hoog en zorgt ervoor dat elke Engineer dagelijks uitgedaagd wordt en zich maximaal kan ontwikkelen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Kabisa

Kabisa groeit! We hebben daarom allerlei interessante en uitdagende posities vacant die nog vervuld moeten worden. Denk aan onder anderen Cloud Engineers, Frontend- en Backend developers en Mobile developers. Neem een kijkje op onze werken-bij pagina en wie weet speel jij binnenkort een een potje tafelvoetbal of pingpong met je nieuwe collega's!

We hebben een uitgebreid onboarding proces binnen Kabisa. Na een zorgvuldige sollicitatieprocedure ontvangen we je met veel plezier als nieuwe Kabisaan bij onze club! Kabisa begrijpt dat het altijd spannend blijft om aan een nieuwe uitdaging te beginnen en daarom vinden we het mega belangrijk om je een warm welkom te geven.

Aan de hand van onze 5-daagse bootcamp helpen we je om je wegwijs te maken door de organisatie en je jouw nieuwe collega’s leert kennen op een leuke en snelle manier! Tijdens deze bootcamp ontvang je een uitgebreid onboarding pakket, krijg je een rondleiding op kantoor en maak je kennis met het management team en je collega's middels gezamenlijke lunches en presentaties vanuit alle afdelingen. Vervolgens gaat het inwerktraject van start en ga je samen met je buddy aan de slag.

Vanaf je binnenkomst geven we veel aandacht aan je persoonlijke groei en jouw ambities. Middels meetups, Lunch & learns, Show & Tells en leuke initiatieven vanuit onze Guild Groups in combinatie met onze ontwikkelgesprekken samen met je ontwikkelcoach ontpop jij je tot expert in jouw vakgebied of juist in een totaal nieuw gebied. We nemen graag de tijd om je meer te vertellen over Kabisa dus schroom niet om contact op te nemen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified