Menu

Great Place To Work-Certified™

Joinuz

Best Workplaces for Women™ 2024 - Small
Positie 3
Great Place To Work™ Certified
Februari 2023 - Februari 2024

Over deze organisatie

Joinuz detacheert binnen de Zorg, Overheid en Woningbouwcorporaties. Je werkt om te leven. Niet andersom. Toch maakt werk een groot deel van je leven uit. En dat is nou precies wat wij voor je kunnen doen: een job vinden die naadloos aansluit op jouw niveau, wensen en passie. Dus join us!

Joy Buijsse , Marketing Manager
“Joinuz is een hecht bedrijf met een familiecultuur waar echt wordt gekeken naar jou als persoon. Er heerst een superfijne werksfeer, er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en opleidingsmogelijkheden. We hebben super veel leuke uitjes en weekendje weg met elkaar. Zeker een great place to work!”
Roxanne van der Zee, HR Manager
“Bij Joinuz hebben wij onbeperkt aantal vakantiedagen, besteden wij veel aandacht aan de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkers. Joinuz staat voor familie, vrijheid en iedereen mag zichzelf zijn, daarom zou ik zeggen ‘join us’!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Joinuz

Bij Joinuz staat onze Candidate Experience Journey centraal. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich welkom voelt bij de Joinuz familie. Wij werken hard met elkaar maar vieren ook heel graag een feestje met elkaar.

Voor de start

Na een paar leuke kennismakingsgesprekken bij ons op kantoor doen we meteen een voorstelrondje aan het hele team, ontvang je een toffe Joinuz goodiebag met daarin het Joinuz magazine waarin alle ins en outs over werken bij Joinuz staan omschreven.  

De eerste werkdag

Op je eerste werkdag zorgen wij dat je werkplek helemaal is ingericht en voorzien is van jouw laptop en andere kantoorbenodigdheden. Je wordt ontvangen door onze directeur Tristan die jou een presentatie zal geven over de geschiedenis van Joinuz, de werkwijze, missie, cultuur en Candidate en Customer Experience Journey.

De eerste weken

Wij werken binnen Joinuz met een buddy systeem. De eerste weken word je gekoppeld aan een buddy die een heel inwerkschema voor jou heeft opgesteld. Je gaat mee op intakegesprekken, klantgesprekken, zit bij team overleggen en krijgt van directe collega’s interactieve sessies over het systeem en de werkwijze van Joinuz. Ook bezoek je al onze vestigingen zodat je een compleet beeld van de organisatie krijgt.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified