Menu

Great Place To Work-Certified™

JAN© Accountants en Adviseurs

Great Place To Work™ Certified
Juli 2023 - Juli 2024

Over deze organisatie

Op JAN© Accountants en Adviseurs kun je rekenen! Als ambitieuze sparringspartner voor ondernemers trekken we alles uit de kast. Of het nu gaat om belastingaangiftes, recht of personeelszaken: JAN© is dé partner die helpt om doelen te realiseren. Zo haal jij het maximale uit jezelf en je onderneming!

Andrea van der Giezen, Algemeen Directeur
“JAN© is flexibel, betrokken, stimulerend en heeft lef. JAN© geeft verantwoordelijkheid, kansen en gezelligheid. JAN© zoekt mensen die van een uitdaging houden! Pas jij bij JAN©?”
Danique van der Zwet, Junior Assistent Accountant
“Na een geslaagde stageperiode heb ik niet lang hoeven twijfelen om bij JAN© te blijven werken. De ongedwongen en open sfeer die in het bedrijf heerst hebben ervoor gezorgd dat ik snel op mijn plek was. Daarnaast zorgt de gezelligheid en behulpzaamheid tussen collega’s onderling voor een waar teamgevoel. Ik kijk uit naar mijn toekomst bij JAN©!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij JAN©

Ben je enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatie naar ons op – een motivatie-vlog mag ook! Laat zien waarom jij een goede aanvulling bent voor JAN©. We nemen elke sollicitatie serieus en zorgen voor een snelle opvolging.

JAN© kan niet wachten om jou te ontmoeten! Tijdens een eerste date kijken we of onze verwachtingen overeenkomen, en of we elkaar voldoende te bieden hebben. Bij het tweede gesprek kom je sfeer proeven, gaan we dieper in op waarom we bij elkaar zouden passen en een goede match zijn.

En dan, het is zover: je eerste dag. Welkom! We laten je kennismaken met alle ins en outs en je collega’s. We zorgen ervoor dat je direct aan de slag kan om jouw plek binnen JAN© te vinden waarbij we je uiteraard voldoende hulp en begeleiding bieden om je start en carrière bij JAN© zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. We bieden je de kans om je te ontwikkelen, een goede werksfeer en de meest uitdagende vraagstukken waar je van ondersteboven raakt.

En, door onze persoonlijke aanpak ondersteunen we je om verder te groeien. Bij JAN© combineren we humor met gedrevenheid en uitgebreide kennis en expertise. Onze belofte: onvergetelijk werken!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified