Menu

Great Place To Work-Certified™

iTrainee

Great Place To Work™ Certified
Januari 2023 - Januari 2024
Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024

Over deze organisatie

iTrainee is dé matchmaker tussen ambitieuze kandidaten en bedrijven die verlegen zitten om jong talent. Dat doen we met een hoogwaardig en intensief traineeship, niet alleen zorgvuldig afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers, maar vooral op de wensen van onze trainees.

Cecile van de Kamp, Operationeel Manager
“iTrainee is een fijne, open en inspirerende organisatie waar we waarden zoals betrouwbaarheid, betrokkenheid en menselijkheid erg waarderen. Als collega’s werken we samen aan een mooi doel en dat is de ontwikkeling van onze trainees en hen matchen aan de juiste opdrachtgevers.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij iTrainee

iTrainee helpt jonge talenten bij de kickstart van hun carrière. Met ons traineeprogramma begeleiden we hen naar een werkgever die het beste bij hen past en laten hen daar op een zachte manier landen. Om vervolgens direct hun kennis toe te passen binnen een door hen gekozen specialisatie bij één van onze opdrachtgevers.

Bij iTrainee staan de wensen van de trainee centraal. We gaan op zoek naar de opdrachtgever die het beste bij hen past en specialiseren zij zich in een onderwerp dat hen echt aanspreekt. Naast hard skills, leren zij ook verschillende soft skills en word zij intensief begeleid. Ons team daagt hen uit en inspireert, zodat de trainees een zachte landing bij een passende werkgever kunt maken.

Werken als interne medewerker binnen iTrainee betekent dat je de vrijheid hebt om je eigen draai aan het werk te geven en je rol zelf in te vullen. Deze flexibiliteit vertaalt zich ook in de mogelijkheid tot thuiswerken en een gezonde werk-privébalans. Daarnaast wordt jouw inbreng erg op prijs gesteld en samen werken we naar onze doelen toe. De sfeer is gezellig en informeel, zowel op de werkvloer als tijdens uitjes. Onze organisatie groeit snel en dat vinden we ook belangrijk bij onze medewerkers. Je krijgt dan ook de ruimte om jezelf op zowel persoonlijk- als werkvlak te ontwikkelen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified