Menu

Great Place To Work-Certified™

Independer

Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024
Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023

Over deze organisatie

Independer is de vaste lasten gids van Nederland. Wat je ook nodig hebt, wij maken vergelijken leuk en gemakkelijk. We vinden hier nooit iets onmogelijk… totdat het tegendeel bewezen is. Onze bijzondere bedrijfscultuur betekent veel voor ons. Voor veel mensen is de Independer cultuur dan ook een belangrijke reden bij ons te solliciteren. Of te blijven werken. Met de cultuurstenen ‘eigenzinnig harmonieus’, ‘durf te doen’ en ‘vrijheid’ verankeren we de unieke waarden die Independer definiëren en kenmerken.

Natalie, Category Coördinator
“Bij Independer werken betekent voor mij mezelf ontwikkelen in een veilige omgeving. En veel gezellige momenten met collega's.”
Marie-Louise, Directeur Cultuur & Collega en Blije Klant
“Binnen Independer ben ik verantwoordelijk voor zowel blije klanten als blije collega's. Voor Independer een hele logische combinatie, want wij geloven erin dat het begint bij blije collega's. Als de collega’s blij zijn en goed in hun vel zitten, zullen ze met veel plezier al onze klanten blij maken.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Independer

Om te beginnen vieren we je komst met een mooie bos bloemen. En voordat je begint, maak je alvast kennis met Independer en onze cultuur via de pre-boarding app.

De eerste dagen staan in het teken van de organisatie beter leren kennen. De welkomstbox staat voor je klaar, evenals de collega’s met een kopje koffie. Om je onze missie en cultuur echt te laten voelen, organiseren we voor alle nieuwe collega’s een introductiedag. Zo leer je meteen de andere newbees kennen!

Na 100 dagen zit je onboarding erop (wat gevierd moet worden) en doen we een evaluatiegesprek. Zo weten wij hoe het echt met je gaat en kunnen we leren hoe we het nog beter kunnen doen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified