Menu

Great Place To Work-Certified™

IMPRES

Great Place To Work™ Certified
Juli 2023 - Juli 2024
Great Place To Work™ Certified
Juli 2022 - Juli 2023
Great Place To Work™ Certified
Juli 2021 - Juli 2022

Over deze organisatie

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Daardoor hebben veel organisaties het gevoel de aansluiting te missen. IMPRES helpt organisaties de juiste stappen te zetten in digitale transformatie en online groei. Hiermee worden zij toekomstbestendig en een leider in hun industrie. We doen dit door het ontwikkelen van slimme webapplicaties, klantportalen, websites en -shops, het leggen van koppelingen, en het uitdenken van digitale strategieën en (online) groeiplannen en -campagnes.

We weten we dat het leven bestaat uit meer dan alleen werken. Toch is werken een groot onderdeel daarvan. Dus dan kan het maar beter leuk zijn. Daar zorgen we met elkaar voor!

Spencer Roozeboom, Algemeen Directeur en Digitaliseringsexpert
“Wij vinden het erg belangrijk om een goede en prettige werkomgeving te creëren voor onze medewerkers. Helemaal in de periodes waarin we maar beperkt naar kantoor konden. Dat maakte het extra belangrijk om als werkgever aandacht voor alle medewerkers te hebben en naast ze te staan. We vinden het belangrijk om de unieke cultuur die wij binnen IMPRES hebben te bewaken. We staan voor openheid, laagdrempeligheid en nuchterheid, waar iedere medewerker een cruciaal deel van ons team is.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij IMPRES

Zodra je bij ons gesprekken hebt voor een bepaalde functie vinden we het belangrijk dat je al kennismaakt met teamleden. Je kiest namelijk niet alleen voor een functie of het bedrijf, maar ook voor andere collega’s. Het is wel zo prettig hiermee een klik te hebben. Daarom zorgen we dat daar aandacht voor is. Jij als mens staat voorop in ons proces. Binnen IMPRES hebben we verschillende teams met verschillende disciplines.

Nieuwe collega’s worden met veel aandacht ingewerkt bij IMPRES. Op de eerste werkdag beginnen we natuurlijk met een rondleiding. We stellen je voor bij alle teams, laten je de highlights van IMPRES zien, zoals de tafeltennistafel, de plek waar je kan gamen en waar je koffie, thee, drankjes en fruit kan pakken. En we introduceren je bij onze eigen chef de cuisine, zodat je weet waar je kan aanschuiven bij onze gezamenlijke verzorgde lunches. Daarna nemen we je mee in de wereld van IMPRES. Wie is IMPRES, met welke algemene systemen werken we, hoe ziet de eerste maand eruit?

Te veel informatie op je eerste dag en/of eerste week is vaak vermoeiend, daarom vinden we het belangrijk dat je snel kan meewerken met het team. Daarvoor kom je tenslotte bij ons. Daarnaast krijg je een collega aangewezen die je vaste aanspreekpunt is gedurende de inwerkperiode, wel zo prettig!

Nieuwe collega’s die het leuk vinden kunnen tevens in de eerste maanden een dagdeel meelopen met collega’s op andere afdelingen om zo een goed beeld te krijgen van andere disciplines binnen IMPRES. Dit levert vaak leuke en verrassende inzichten op en bovenal leer je je nieuwe collega’s nóg beter kennen!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified