Menu

Great Place To Work-Certified™

Hydrologic

Best Small Workplaces™ 2019
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2018 - Augustus 2019
Best Small Workplaces™ 2016
Positie 9

Over deze organisatie

'Met ICT- en waterkennis bijdragen aan een betere leefomgeving’. Vanuit deze passie heeft Arnold Lobbrecht in 2000 HydroLogic opgericht. HydroLogic pakt water- en klimaat-uitdagingen effectief aan door inzet van ervaren specialisten, modellen en ICT. De organisatie biedt informatie en kennis om watersystemen weerbestendig en klimaat-adaptief te maken. HydroLogic is marktleider op het gebied van neerslaginformatie voor het waterbeheer in Nederland. De organisatie levert met hoogwaardige hydrologische kennis, ICT en Big Data, diensten en producten om de huidige problemen van waterveiligheid, wateroverlast en watertekort aan te pakken. HydroLogic doet dit niet alleen; de organisatie werkt nauw samen met andere gespecialiseerde bedrijven, onderzoeksinstellingen én klanten. HydroLogic is gehuisvest in Amersfoort en Delft en heeft 40 gekwalificeerde professionals in dienst, elk met een eigen specialisme. Bij HydroLogic werken mensen met passie voor water en milieu, die een significante bijdrage willen leveren aan een verbeterde leefomgeving in Nederland in het buitenland.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Hydrologic

Hydrologic maakt voortdurend ruimte voor studenten met uitstekende studieresultaten en young-professionals in de hydrologie, fysische geografie, geo-informatica en ICT.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified