Menu

Great Place To Work-Certified™

Hulpmiddelwereld

Great Place To Work™ Certified
Juli 2023 - Juli 2024

Over deze organisatie

Hulpmiddelwereld is in 2009 opgericht met als doel het aanbieden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken. Vaak kunnen eenvoudige hulpmiddelen een wereld van verschil betekenen. Onze producten dragen bij aan de zelfredzaamheid en mobiliteit van onze klanten.

Bouke Mennens, Online Marketeer
“Bij Hulpmiddelwereld zijn we behulpzaam en staan we met open armen klaar. We zijn vooruitstrevend met gedurfde visies. We zijn flexibel in het omarmen van verandering en nemen verantwoordelijkheid voor elke beslissing. En bovenal: plezier is onze drijvende kracht die ervoor zorgt dat we het elke dag een beetje beter doen. Dit plezier en werkgeluk wordt geborgd door onze speciale projectgroep vitaliteit. Ik vind het enorm bijzonder hoeveel oog er bij Hulpmiddelwereld is voor de vitaliteit van de individuele medewerker.”
Paul Adriaens, Teamleider klantenservice
“Door elkaar aan te steken met positieve energie en op z'n tijd een beetje humor, zorgen we voor exponentiële groei. Ook blijven we onze processen doorlopend optimaliseren. Juist door ons af en toe kwetsbaar op te stellen naar collega’s of klanten onderscheiden we ons in de alsmaar harder wordende maatschappij. We spreken elkaar aan waar nodig, zijn scherp op inhoud en zacht op de persoon! Daarom werk ik graag bij Hulpmiddelwereld.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Hulpmiddelwereld

Alle medewerkers die bij Hulpmiddelwereld in dienst komen, volgen een introductiebijeenkomst van MediReva op de eerste werkdag van de maand. Tijdens deze introductiebijeenkomst wordt er meer verteld over de verschillende bedrijven binnen de MediReva Groep, waar ook Hulpmiddelwereld onder valt. Er wordt eveneens praktische informatie gedeeld. Vervolgens wordt er voor iedere collega een inwerkprogramma op maat gemaakt. Tot slot vindt er na 3 maanden een Happy check-lunch plaats waarbij er wordt teruggeblikt op de voorafgaande maanden. Tijdens deze lunch kunnen onze collega's aangeven wat er goed gaat of beter kan en waar ze eventueel tegenaan lopen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified