Menu

Great Place To Work-Certified™

House of Tenders

Great Place To Work™ Certified
Maart 2024 - Maart 2025
Great Place To Work™ Certified
Februari 2023 - Februari 2024
Great Place To Work™ Certified
Februari 2022 - Februari 2023
Great Place To Work™ Certified
Maart 2021 - Maart 2022

Over deze organisatie

House of Tenders is een consultancybureau dat bedrijven verder helpt in de tenderbusiness. We schrijven en reviewen EMVI- en BPKV-plannen, adviseren bij BPKV-interviews en leiden tendercoördinators op. Ook bieden we omgevingsmanagement en grafisch vormgeving aan.

Elianne van der Linden, Planschrijver
“Iedereen heeft andere projecten, toch voelt het alsof we een collectief zijn. We vieren elkaars successen, helpen elkaar en leven met elkaar mee. De onderlinge sfeer is super. Naast dat het werk leuk is, voel ik me hier thuis en op mijn gemak. Ons bedrijf doet haar naam eer aan!”
Arjan van Leest, Oprichter / Directeur
“We geven veel verantwoordelijkheid en zorgen voor individuele begeleiding en coaching. Zo leren medewerkers snel en blijft het werk leuk en uitdagend.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij House of Tenders

Wij zetten ons iedere dag in voor ons team op allerlei manieren. Van intensieve begeleiding tot koffiemomentjes. Daarnaast hebben we aandacht voor professionele interesses en doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld in de vorm van spin-off’s.

Natuurlijk is een eerste werkdag spannend en dat begrijpen we. Op je eerste werkdag ontvangen we je met een warm welkom en zorgen we dat alle benodigheden, zoals je laptop en telefoon, voor je klaar liggen. Ook maak je zo snel mogelijk kennis met je nieuwe collega’s en hebben we speciaal voor onze nieuwe medewerkers een inwerk- en opleidingsprogramma. Vanaf de eerste dag wordt je gekoppeld aan een buddy en samen leer je in de eerste week hoe tenderen op hoofdlijnen werkt. De eerste 3 tenders schrijf je dan ook samen met je buddy. Na het inwerkprogramma ga je zelfstandig aan het werk. Natuurlijk kan je later altijd nog vragen stellen aan je buddy. Daarnaast zorgen wij dat alle medewerkers permanent worden gemonitord en begeleid, bijvoorbeeld door de begeleiding van een projectleider. Maar ook kijken we naar leerlijnen en competenties, is er maandelijks coaching, houden we iedere 8 weken een voortgangsgesprek, werken we met een tenderinteresseprofiel en monitoren we elke week de werkdruk en capaciteit. Iedere vrijdagmiddag is opleiding vaste prik middels onze School of Tenders en we sluiten elke vrijdag af met Feest van de Week. En winnen we een tender… dan vieren we dat natuurlijk! Op kantoor staat standaard de champagne koud.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified