Menu

Great Place To Work-Certified™

HLB Blömer

Best Workplaces for Women™ 2024 - Medium
Positie 2
Great Place To Work™ Certified
Februari 2024 - Februari 2025
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Great Place To Work™ Certified
Maart 2022 - Maart 2023
Great Place To Work™ Certified
Maart 2021 - Maart 2022

Over deze organisatie

HLB Blömer is een accountantskantoor in regio Utrecht. Met ruim 115 betrokken en deskundige specialisten adviseren wij al ruim een eeuw MKB ondernemers, familiebedrijven en publieke organisaties in de regio. Onze dienstverlening bestaat uit audit, accountancy, bedrijfsadvies, IT audit, salarisadministratie en not-for-profit.

Jeroen Hendriks, Controleleider
“Voor mij is HLB Blömer een Great Place To Work vanwege de saamhorigheid en betrokkenheid van alle collega’s. We staan klaar om elkaar te helpen met opdrachten en het werk. Daarnaast worden ook bijzondere momenten samen uitgebreid gevierd.’”
Esther van Huizen, Directeur
“Bij HLB Blömer vinden we het belangrijk om betrokken bij elkaar te zijn. "Persoonlijk de beste" zijn voor onze collega's en klanten. Plezier in het werk, vernieuwing en het net even anders doen, past bij ons.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij HLB Blömer

Een tikje eigenzinnig. Dat zijn we wel bij HLB Blömer. Kansen zien en ze met beide handen aanpakken kenmerkt ons. Vooruitstrevend zijn we altijd geweest. Integer en betrokken ook. Richting elkaar en richting onze klanten. We verwelkomen graag nieuwe mensen en tegelijkertijd zijn we er trots op dat medewerkers zich zo lang aan ons verbinden.

Werken bij HLB Blömer is anders. Ja, er wordt keihard gewerkt want het vak staat nooit stil. Dus wij ook niet. Maar we bewegen altijd samen. Door vriendelijk, vakgericht en met aandacht te werken. Voor ons bedrijf, voor onze klanten maar zeker ook voor elkaar!

Bij HLB Blömer krijg je alle kans om jouw talenten te ontwikkelen. Wij ondersteunen je daarbij met een training on the job, een coachprogramma en een Management Development traject. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak zet je op deze manier mooie stappen en kun je het verschil maken. Hoe snel je gaat, heb je mede zelf in de hand. Samen gaan we van ontwikkeling naar oplossing. Dat doen we zowel voor de klant als voor onszelf. Je krijgt alle ruimte hier zelf invulling aan te geven.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified